Номинираната за премиер от ГЕРБ-СДС Мария Габриел ще се срещне

...
Номинираната за премиер от ГЕРБ-СДС Мария Габриел ще се срещне
Коментари Харесай

Мария Габриел ще се срещне с лидерите на ПП-ДБ

Номинираната за министър председател от ГЕРБ-СДС Мария Габриел ще се срещне с водачите на „ Продължаваме промяната – Демократична България “ (ПП-ДБ), оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Предвидено е срещата да се организира от 17:00 ч. в зала „ Запад “ на Народното събрание. 

Председателя на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова уточни, че е изпратила документално уведомление до Кирил Петков, Асен Василев, Атанас Атанасов, Христо Иванов, Владислав Панев, Настимир Ананиев и Константин Бачийски.

Представители на ПГ на " Продължаваме промяната - Демократична България " потвърдиха за Българска телеграфна агенция, че ще отидат на срещата с номинираната за министър председател Мария Габриел. 
Мария Габриел беседва през вчерашния ден поредно с представители на Движение за права и свободи, „ Българска социалистическа партия за България “ и „ ИТН “  по тематики, засягащи дневния ред на обществото и опцията за поддръжка на държавно управление, което да изведе България от политическата рецесия.

От Политическа партия - Демократична България не пристигнаха на диалозите, защото съпредседателите на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков и Асен Василев не бяха в страната, само че от втората политическа мощ считат, че такава среща би трябвало да се състои.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР