Номинираната за Оскар българска актриса Мария Бакалова продължава с изявите

...
Номинираната за Оскар българска актриса Мария Бакалова продължава с изявите
Коментари Харесай

Мария Бакалова: Киното трябва да провокира, да ви накара да чувствате, иначе какъв е смисълът?

Номинираната за " Оскар " българска актриса Мария Бакалова продължава с изявите си в Холивуд, като единствено преди няколко седмици се състоя премиерата на новия филм с нейно присъединяване - " The Honeymoon ".

В особено изявление за " Асошиейтед прес " (AP) тя споделя за последните си планове, по които работи, и споделя вижданията си за филмовата промишленост през днешния ден.

" Киното би трябвало да предизвика. Според мен то не би трябвало да бъде нещо, което е някъде по средата. Ако един филм не ви накара да почувствате нещо, какъв в действителност е смисълът му? ", показва Бакалова.

Българската актриса е в основната роля на новата сантиментална комедия " The Honeymoon ", зад която стои Amazon Studios. Лентата преглежда историята на Адам (Асим Чодри) и годеницата му Сара (в ролята е Бакалова), коитосе насочат на сантименталния меден месец във Венеция. Но когато най-хубавият другар на Адам - Ед, прекъсва пътуването, съвършената отмора се трансформира в цялостна злополука.

Мария Бакалова е и един от продуцентите на кино лентата - начинание, с което тя счита да се занимава повече в бъдеще. Младата актриса неотдавна работи и, където ще си партнира със своя непосредствен другар и наставник Юлиан Костов. Проектът се споделя " Триумф " и е описван като военна ирония, въодушевена от добре познати и диви действителни събития от 90-те години на предишния век.

" Колкото повече пониквам, толкоз повече желая да извозвам време зад камерата ", сподели тя пред изданието, като показва нуждата да има повече дами, които да режисират и продуцират.

" The Honeymoon " не е първата комедия, в която взе участие актрисата. Звездата ѝ изгря в Холивуд след ролята ѝ на Тутар във кино лентата " Борат 2 " - план, който Бакалова прави оценка високо поради способността му да провокира смяна.

" Това е обществен опит, който може да покаже същинското лице на хората. И в последна сметка това би трябвало да е най-важната част, тъй като изкуството може да повлияе на хората ", акцентира тя.

Актрисата счита, че актьорите би трябвало да са взискателни към това какви функции одобряват - да не са " прекомерно придирчиви ", само че въпреки всичко да са виновни в избора си на функции, " които заслужават вниманието им и това на хората, тъй като не вършиме това изкуство единствено за себе си ".

Бакалова има вяра, че тайната на дълголетието в Холивуд е в никакъв случай да не се задоволяваш с един род или персонаж.

Актрисата имаше изключително заета година - т във " Fairyland " - режисьорският дебют на Андрю Дърам и ще се снима и в първия филм на Джери Зайнфелд, озаглавен " Unfrosted: The Po-Tart Story ", който се продуцира за Netflix. През 2023 година ще я където озвучава кучето космонавт Космо
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР