Номинираната за еврокомисар Екатерина Захариева притежава два апартамента, вила с

...
Номинираната за еврокомисар Екатерина Захариева притежава два апартамента, вила с
Коментари Харесай

Декларирано и пред ЕК: Захариева с 2 апартамента, вила и къща у нас, плюс имот в Гърция

Номинираната за еврокомисар Екатерина Захариева има два жилището, вила с вилно място и къща с двор в България, както и къща със студиа в Гърция.

Това излиза наяве от нейнатата, оповестена в уеб страницата на Европейския парламент. У нас Захариева (в случая като досегашен депутат) също подава имуществена . Разминавания няма, надлежно - и сензации.

По-рано през днешния ден парламентарната Комисия по правни въпроси разгласи, че нито един от 26-имата номинирани еврокомисари не е в спор на ползи във връзка с бъдещия си портфейл.

Захариева е посочена за комисар по нововъведенията, проучванията и стартъпите.

Всички парцели са благосъстоятелност на Захариева и брачна половинка й Ангел Захариев.

Апартаментите са на стойност надлежно 205 359 и 23 050 лв.. Къщата с вилно място коства 46 800 лв.. За къщата с двор са платени 21 514 лева за двор, цена по контракт за градеж 174 118 лева и приращение.

За къщата със студиа в Гърция са дадени 536 634 лева за градеж и приращение са платени през 2019 година, 2020 година и 2021 година и оповестени в предишни заявления. Тя е издигната върху земеделска земя, добита през 2008 година Парцелът земеделска земя коства 105 114 лева, по-късно половината от него е продадена за 117 350 лева

Като моторно транспортно средство Захариева е показала електрически мотопед марка „ Вентуро УГБЕСТ ПОНИ “. Той е благосъстоятелност на брачна половинка й и е добит за 2100 лв. през 2019 година

Наличните парични средства на фамилията са на Ангел Захариев и възлизат на 38 000 евро, или 74 322 лв..

Банковите влогове на брачна половинка са в размер на 10 248 лв., а на Захариева – на 80 687 лв.. 

Захариев, който е проектант, има поредност от парични вземания от заеми, давани обратно в годините. Става въпрос за общо 11 контракта за заем, най-големият от които възлиза на 268 493 лв..
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР