Номинираната от новия президент Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън)

...
Номинираната от новия президент Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън)
Коментари Харесай

Аврил Хейнс: Не очаквам Иран скоро да се върне към спазване на ядрената сделка

Номинираната от новия президент Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в за шеф на националното разузнаване на Съединени американски щати Аврил Хейнс съобщи през днешния ден в Сената, че "още сме надалеч " от това Иран да се върне към прецизното съблюдаване на нуклеарното съглашение със международните сили, заяви Българска телеграфна агенция.

На чуванията в сенатската комисия по разузнаването, където се преглежда нейната номинация, тя сподели, че Байдън е дал да се разбере, че в случай че Иран се върне към съблюдаване на съглашението, то и Съединени американски щати ще се създадат същото, само че изрази песимизъм, че Иран ще тръгне скоро по този път.

Хейнс приказва и за връзки с Китай при новата администрация на Байдън. "Нашият метод към Китай би трябвало да еволюира и да се съобрази с действителността, че през днешния ден имаме работа с един изключително нападателен и нападателен Китай... Аз в действителност поддържам една нападателна позиция, в смисъл, че би трябвало да се оправим с предизвикването, пред което сме изправени ", сподели тя пред сенаторите.

Тя сподели също по този начин, че опасността от интервенция в американската политическа система от страна на Русия се резервира, съобщи ТАСС. Хейнс даде обещание да остане надпартийна и да възвърне доверието във външните разследващите служби, които по време на мандата на Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския постоянно бяха взимани от него на прицел. Тя съобщи през днешния ден, че американските специфични служби ревизират опцията за връзки сред участници в щурма на Капитолия и други страни.

Като шеф на националното разузнаване Хейнс ще коодинира и надзирава дейностите на Централно разузнавателно управление на САЩ, на Агенцията за национална сигурност и на още 15 разследващи организации.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР