Номинираната от ГЕРБ/СДС за премиер Мария Габриел проведе среща с

...
Номинираната от ГЕРБ/СДС за премиер Мария Габриел проведе среща с
Коментари Харесай

Свиленски към Мария Габриел: Отсъствието на Борисов и Нинова поставя определени въпроси

Номинираната от ГЕРБ/СДС за министър председател Мария Габриел организира среща с Българска социалистическа партия в Народното събрание.

Георги Свиленски акцентира от името на социалистите, че не приема метода.

„ Отсъствието на Борисов и Нинова слага избрани въпроси. Вие водите диалози с всички парламентарни групи. В рамките на повече от месец не е ясно кой е проект А и проект Б, какво държавно управление търсите – с Политическа партия, от специалисти, подкрепено от другите политически партии, механически или политически кабинет. Искаме да кажете какъв кабинет желаете ”, акцентира Свиленски.

Той сподели, че не вижда своите цели измежду тези на ГЕРБ, само че изрази религия, че по-късно ще се водят диалози по тях.

„ Мисля, че ще се разберем по експертизата. Важно е да приказваме какъв кабинет желаете с какъв състав, с какви цели, за какъв период “, настоя той.

Габриел беше безапелационна, че желае проевропейско държавно управление, с явен профил от хора, които поддържат съответните политики.

„ Аз персонално като жена бих се радвала тук да беше госпожа Нинова. Беше редно да обсъдим първо политиките, след това да приказваме за „ кой и какво ”. Мисля че това е редният метод ”, сподели още Габриел.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР