Номинацията на ВСС е огромно доверие. Не смятам, че трябва

...
Номинацията на ВСС е огромно доверие. Не смятам, че трябва
Коментари Харесай

Гешев с разкрития за имотите си, хакера Кристиян и номинацията му за главен прокурор

Номинацията на Висш съдебен съвет е голямо доверие. Не считам, че би трябвало да заблуждавам това доверие, зад което седи и отговорност. Няма да тичам от борби. Дали има един или повече претенденти не изключва надпреварата. Битката ще бъде кална, а битката е против мутри и други подсъдими лица. Това съобщи зам.-главният прокурор Иван Гешев в утринния блок на Българска национална телевизия.

Припомняме, че през вчерашния ден Гешев беше номиниран за основен прокурор.

"Няма от какво да се тормозя и да се срамя. Аз съм един средностатистически човек. Имам един ипотекиран апартамент, не разполагам с нищо повече от един елементарен гражданин на София. Жена ми има едно таванско помещение до Софийския затвор, а не в кв. "Изток ", разкри той.

"Приятелският ми кръг е от 80-те години. Бил съм другар с тях, още преди да съм зам.-прокурор. Естествено, че когато нямаш какво да извадиш против човек, нападаш околните му ", отговори зам.-главният прокурор на въпрос дали чака нападки против околните и приятелите му.

"Няма по какъв начин правосъдната власт да реализира триумф без взаимоотношение с другите управляващи. Акциите до в този момент са резултат от денонощната работа на сътрудниците от Министерство на вътрешните работи и ДАНС. Без тези служби прокуратурата е едно деловодство ", безапелационен бе Гешев.

"Искам прокуратура, която да е отворена към проблемите и болките на българите ", добави той.

"Не съм по революциите, те са неефективни, даже и в кратковременен проект. Добрите практики би трябвало да се запазят. Аз съм непостоянен състезател - момче от краен квартал. Време е всички, които крадяха страната да си платят ", разяснява Гешев.

"Кристиян Б. не бял хакер. Той беше под надзор на началника му в едно изявление, с цел да не се изпусне нещо. Това момче би трябвало да остане единствено на мрачно, с цел да обмисли постъпките си. Кристиян е оръжие на хора, които правят изнудване посредством хакерски атаки ", приключи Иван Гешев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР