Номинацията на проф. Николай Габровски за премиер с идеята да

...
Номинацията на проф. Николай Габровски за премиер с идеята да
Коментари Харесай

Първан Симеонов: Не виждам как България ще върви напред, държавата блокира

" Номинацията на проф. Николай Габровски за министър председател с концепцията да покаже ГЕРБ с човешко лице. За да излязат от изолацията. Още преди 4-5 месеца споделих, че това ще бъде играта - не толкоз да се сформира държавно управление, едвам не изглеждаме отговорни, в случай че въпреки всичко се отиде на избори ".

Това съобщи за БНР шефът на " Галъп интернешънъл болкан " Първан Симеонов.

" Това е един мач, в който топката се разменя сред двете полета на тенис игрището. ГЕРБ направиха непредизвикана неточност - прословутата хартиена коалиция, в която се хванаха на акъла на Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи, а и повярваха в личната си агитация. Така се подредиха на неверната страна на историята ", добави Първан Симеонов.

Според шефа на " Галъп интернешънъл болкан " личностите в политиката развиват мъчителен егоизъм:

" Българска социалистическа партия се е трансформирала в персонален план, ГЕРБ е преторианската армия на Борисов. Всички са станали много обидчиви. Не виждам по какъв начин България ще върви напред... Има прекомерно доста възторг във всички лагери на политическия терен, страната блокира ".

Първан Симеонов счита, че президентът " както се харесваше на всички, има заплаха да остане равно далечен от всички ":

" Той влиза в ролята на диспечер в политическия развой и като режисьор на пулт може да дава повече мощ на лагера " Промяна " и на лагера " Статукво ", според от обстановката. В момента президентът носи и отговорността на властта ".
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР