Номинацията на Петър Волгин за Европейски парламент от Възраждане -

...
Номинацията на Петър Волгин за Европейски парламент от Възраждане -
Коментари Харесай

„Възраждане“ издига Петър Волгин за евродепутат, за да се бори срещу „тоталитаризма на Брюксел“

„ Номинацията на Петър Волгин за Европейски парламент от Възраждане - Варна провокира безумен писък измежду псевдо демократичната общественост. Какво демонстрира това? На прав път сме “.

Това написа в профила си във Facebook водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов, който показва биографията на претендента.

„ Той е известен водещ от БНР, а името му се свързва с справедлива публицистика. Дори отчет на Съвет за електронни медии, обвързван с неговото предаване, удостоверява наличието на плурализъм в работата му или точно наличието на всички гледни точки по значими за обществото ни въпроси. В удостоверение на професионализма на Петър Волгин са и множеството награди, които е получавал, измежду които са номер 1 на стратегия „ Хоризонт “ през 2014 година, през същата годна получава и  премията „ Сирак Скитник “ за най-хубав публицист на БНР за 2002 година,  на Съюз на българските журналисти – „ Златно перо “ за радиожурналистика 2020 година и други “, написа той.

„ Срещу тоталитаризма на Брюксел изпращаме свободни и способни персони, пазители на същинските европейски, християнски полезности “, приключва известието на Костадин Костадинов.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР