Номинациите за кметове и общински съветници от ГЕРБ в осемте

...
Номинациите за кметове и общински съветници от ГЕРБ в осемте
Коментари Харесай

Ясни са номинациите на ГЕРБ за кметове в област Добрич

Номинациите за кметове и общински съветници от ГЕРБ в осемте общини на област Добрич към този момент са ясни. Всички постъпили оферти бяха разисквани и гласувани на събрания на локалните структури. Предстои посочените от тях претенденти да бъдат съгласувани с Изпълнителната комисия на партията, след което ще бъдат оповестени публично.

Членовете на ГЕРБ в Добрич единомислещо поддържаха номинацията на Красимир Николов. Между 2017 година и 2021 година той беше заместник-областен шеф, след което - преподавател по осведомителни технологии. Николов е и началник на общинската конструкция на партията в регионалния град.

За нов мандат локалните структури в Шабла и Тервел предлагат досегашните кметове Мариян Жечев и Симеон Симеонов. Номинирани за Крушари, Каварна и Балчик са общинските ръководители Радослав Добрев, Христо Христов и Димитър Николов. Тримата бяха претенденти за народни представители на последните парламентарни избори. За градоначалник в Генерал Тошево ще бъде препоръчан Георги Русев, а за община Добричка – Иван Иванов. Последният има управнически опит като заместник-кмет.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР