Номинациите за кандидати за във всички общински структури на ГЕРБ

Номинациите за кандидати за във всички общински структури на ГЕРБ ...

ГЕРБ започна номинациите за народни представители

Номинациите за кандидати за във всички общински структури на ГЕРБ ще се проведат от 26 януари до 8 февруари. Това реши на свое заседание Изпълнителната комисия на . Номинациите ще се правят лично в офис на ГЕРБ или на официалната електронна поща на всяка една структура.
Кандидати за народни представители, които са членове на ПП ГЕРБ в съответната общинска или районна структура, могат да бъдат номинирани във всяка една от другите структури в страната. В листата на ГЕРБ по традиция ще могат да бъдат номинирани и кандидати от гражданската квота, съобщиха от партията.

Галъп: Ако изборите бяха днес, седем формации влизат в Народното събрание Галъп: Ако изборите бяха днес, седем формации влизат в Народното събрание
Ако изборите бяха днес, седем са формациите, които имат изгледи да са в Народното събрание, като за две от тях кампанията ще е решаваща...
Изпълнителната комисия на партията прие и критериите, на които да отговарят номинираните кандидати.
След приключването на номинационните събрания, ИК ще направи детайлен преглед на всички номинации и ще утвърди кандидатските листи за народни представители на партията.

Източник: actualno.com