Номинациите за кандидати за във всички общински структури на ГЕРБ

...
Номинациите за кандидати за във всички общински структури на ГЕРБ
Коментари Харесай

ГЕРБ започна номинациите за народни представители

Номинациите за претенденти за във всички общински структури на ГЕРБ ще се проведат от 26 януари до 8 февруари. Това реши на свое съвещание Изпълнителната комисия на. Номинациите ще се вършат персонално в офис на ГЕРБ или на формалната е-поща на всяка една конструкция.
Кандидати за народни представители, които са членове на Политическа партия ГЕРБ в съответната общинска или районна конструкция, могат да бъдат номинирани във всяка една от другите структури в страната. В листата на ГЕРБ по традиция ще могат да бъдат номинирани и претенденти от гражданската квота, оповестиха от партията.
 Галъп: Ако изборите бяха през днешния ден, седем обединения влизат в Народното събрание Галъп: Ако изборите бяха през днешния ден, седем обединения влизат в Народното събрание
Ако изборите бяха през днешния ден, седем са обединенията, които имат изгледи да са в Народното събрание, като за две от тях акцията ще е решаваща...
Изпълнителната комисия на партията одобри и критериите, на които да дават отговор номинираните претенденти.
След приключването на номинационните събрания, ИК ще направи подробен обзор на всички номинации и ще утвърди кандидатските листи за народни представители на партията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР