Номер едно сме, това говори всичко. Нека да не слушаме

...
Номер едно сме, това говори всичко. Нека да не слушаме
Коментари Харесай

Борислав Гуцанов : Очакваме сериозен резултат на изборите и ще променим България

Номер едно сме, това приказва всичко. Нека да не слушаме социологията сега. Не съм видял нито един път социологията да познае. Ние си вървим напред. Не инцидентно сме на 130 години и знаем какво да създадем и знаем по какъв начин да го създадем. Най- значимото нещо за нас е спокойствието, мирът и приходите на жителите. Това съобщи Борислав Гуцанов от пред публицисти минути откакто бе изтеглен жребият с номерата на партиите от ЦИК.

През последните парламенти, бе единствената партия, която съумя да реализира безплатните учебници на децата, повдигането на пенсиите и на минималната заплата. Все неща, които се приказваха, само че никой не смееше да ги направи, по този начин както ги направи. Нищо не ни тормози в лявото ново обедениение. Виждаме лица, които са излезли от преди повече от 10 гонини и се хранят от гърба на, сподели още той.

По думите му те очаквате един сериозен резултат, подобен какъвто подхожда на Българската социалистическа партия. " Ние знаем по какъв начин да променин страната си и можем да го създадем ", безапелационен е Гуцанов.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР