Номер 20 в световната ранглиста по тенис - Григор Димитров,

...
Номер 20 в световната ранглиста по тенис - Григор Димитров,
Коментари Харесай

Григор Димитров: Имаме нужда от подкрепа за АТР Къп

Номер 20 в международната класация по тенис - Григор Димитров, прикани почитателите да поддържат българския отбор в първото издание на новият шампионат АТР Къп.

Състезанието е отборно, а роденият в Хасково тенисист ще е капитан на България. Турнирът стартира на 3 януари 2020 година в Австралия. Освен Димитров в тима са още Димитър Кузманов, Александър Лазаров, Александър Донски и Адриан Андреев.

" Не остава доста време до АТР Къп. Нямам самообладание да дойда още веднъж в Сидни. Много ми харесва там. Ще бъде необикновено. За мен е чест да вземам участие в първото издание на шампионата и да играя против Англия на един ранен стадий. Ще бъда играещ капитан и доста се вълнувам. Така че, апелирам ви, имаме потребност от поддръжка. Благодаря ви! ", съобщи за формалната страница на шампионата в обществените мрежи Димитров.

Ready to star on Night 1

#TeamBulgaria captain @GrigorDimitrov talks #ATPCup while completing his pre-season! pic.twitter.com/ObsgzXQEkm
— ATPCup (@ATPCup) December 14, 2019

Българският отбор е в една група с Англия, Белгия и Молдова. Мачовете от нея ще се изиграят в Сидни. Всеки конфликт се състои от два мача на сингъл и един на двойки.

Турнирът ще послужи на тенисистите като подготовка за Откритото състезание на Австралия, а успехите в него ще носят точки за международната класация на АТР.
АТР Къп: 24 тима в борба за 15 млн. евро и с най-големите звезди Първото издание на шампионата ще се организира при започване на януари 2020 г.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР