Номер 2 в световната ранглиста Рафаел Надал е възстановен от

...
Номер 2 в световната ранглиста Рафаел Надал е възстановен от
Коментари Харесай

Надал тренира на пълни обороти за Australian Open

Номер 2 в международната класация Рафаел Надал е възобновен от травма в бедрото и тренира на цялостни обороти за идния първи за годината шампионат от Големия шлем - Откритото състезание на Австралия, което стартира на 14 януари.

Rafael #Nadal insists he is healthy and in no pain after coming through an exhibition game in Sydney https://t.co/EM5FCRoaAC pic.twitter.com/PONaL8tORI
— Sky Sports Tennis (@SkySportsTennis) January 8, 2019
Испанецът отпадна в последния миг от шампионата в Бризбейн предходната седмица поради контузия, само че тя няма да му попречи да играе на Аустрелиън оупън. " Щастлив съм, че още веднъж съм здрав. Дали мога да се боря за купата в Мелбърн? Защо не? Чувствам се чудесно на корта, единственият проблем е, че от дълго време не съм играл публични мачове ", разяснява Надал ", представен от Sky Sports.

Надал имаше проблеми с разнообразни контузи през предходната година и игра единствено в девет шампионата, като завоюва пет трофеи. Испанецът, който има 17 трофеи от шампионатите от Големия шлем, няма формален дуел от септември предходната година, когато се отдръпна от полуфиналите на Откритото състезание на Съединени американски щати поради болки в дясното коляно. В началото на ноември той претърпя интервенция на глезена.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР