Номер 2 в световната ранглиста по тенис за мъже Рафаел

...
Номер 2 в световната ранглиста по тенис за мъже Рафаел
Коментари Харесай

Надал ще играе в Париж през следващата седмица

Номер 2 в международната класация по тенис за мъже Рафаел Надал ще се завърне на корта на шампионата от сериите " Мастърс " в Париж идната седмица, след което ще взе участие на финалите на АТП, които приключват сезона, сподели треньорът му Карлос Моя.

Надал се бори с травми тази година, откакто завоюва 14-ата си купа от Откритото състезание на Франция, до момента в който играеше на болкоуспокояващи инжекции, с цел да се оправи с хронична травма на крайници и се отдръпна от " Уимбълдън " заради проблем с коремен мускул.

След провалянето си от Франсис Тиафо на Откритото състезание на Съединени американски щати през септември Надал сподели, че би трябвало да " поправи нещата " и не беше сигурен по кое време ще играе още веднъж.

Испанецът, който завоюва рекордните 22 трофеи от Големия шлем при мъжете, партнира на Роджър Федерер в мач на двойки на " Лейвър къп " предишния месец, преди да се отдръпна от шампионата.

Той също по този начин си взе отмора, откакто стана татко за първи път на 8 октомври.

Моя удостовери, че Надал ще употребява шампионата " Мастърс " 1000 в зала " Берси ", който международният номер 2 в никакъв случай не е печелил, като част от подготовката си за финалите на АТП в Торино от 13 до 20 ноември.

" Преди да дойде в Торино, би трябвало да играе мачове в Париж. Рафа е постоянно подготвен да се бори, където и да взе участие, и ние тръгваме с вяра ", сподели Моя пред IB3 TV.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР