Номер 2 в ранглистата по тенис при мъжете Рафаел Надал

...
Номер 2 в ранглистата по тенис при мъжете Рафаел Надал
Коментари Харесай

Надал преодоля Манарино и продължава в 3-ия кръг в Париж

Номер 2 в ранглистата по тенис при мъжете Рафаел Надал преодоля Адриан Манарино (Франция) със 7:5, 6:4, а при триумф в шампионата в Париж ще го изпревари в ранглистата. Испанецът контролираше събитията на корта от самото начало, като осъществя пробиви в края на всеки от сетовете и по този начин си подсигурява среща със Стан Вавринка в идващия 3-и кръг на шампионата.

В първия сет Манарино избави три сет-пойнта, само че испанецът- за който това беше първи мач от Лейвър Къп насам, съумя да затрудни оптимално съперника и да направи пробив с бекхенд.

Във втория сет мачът вървеше със извоювани подавания, досега в който Манарино направи два чудесни подаръка за опитния испански Матадор. Накрая французинът позволи нова неточност от форхенд и по този начин Надал продължава в идващия кръг.

Александър Зверев (Германия) публично си обезпечи място във финалния шампионат на АТР, откакто Жо-Вилфрид Цонга в профил Матео Беретини (Италия) с 6:4, 6:3. Австриецът Доминик Тийм, който е номер 5 на шампионата във френската столица и към този момент има билет за Лондон, се оправи с канадеца Милош Раонич със 7:6 (5), 5:7, 6:4.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР