Nokia залага на носталгията при своите последни телефони като модела

...
Nokia залага на носталгията при своите последни телефони като модела
Коментари Харесай

Nokia представя 4G версия на стария модел 3310



Nokia залага на носталгията при своите последни телефони като модела 3310 с 3G. Очевидно това работи добре за компанията, защото тя към този момент приготвя стартирането на 4G версия на същия телефон. Очаква се новото устройство да стартира да се продава през февруари в Китай.

Не е в действителност ясно за какво Nokiа (или по-точно HMD Global, който получи правата за производството на телефони и таблети с марката Nokia) избра да стартира с 3G версия на модела 3310. Все отново носталгията за едно „ по-просто” време нормално не включва извънредно бавната връзка. Новата версия предлага по-бърза 4G скорост и може да действа като Wi-Fi хотспот. Освен това тя разполага с 2-мегапикселова камера с LED мълния, жак за слушалки, поляризиран 2.4-инчов екран, Bluetooth 4.0 и 512 MB сторидж със слот за MicroSD карта. Телефонът ще се предлага в два цвят: ярко синьо и сиво.

Представянето на този телефон в Китай е логически ход, защото страната с най-голямото население в света предлага опция за добра инспекция на пазарната реакция. Този съответен модел може да бъде известен в селските региони и измежду хората, които избират телефон с съществени функционалности (или не могат да си разрешат подобен от по-висок клас). Със сигурност обаче има търсене на телефоните с по-малко благоприятни условия, като преимуществото при този е, че балансира сред бързата скорост и познатите функционалности.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР