Nokia показа първия в света смартфон с пет камери -

...
Nokia показа първия в света смартфон с пет камери -
Коментари Харесай

Nokia показа телефон с пет камери

Nokia сподели първия в света смарт телефон с пет камери - Nokia 9 PureView. При снимане те работят по едно и също време дружно с чипсета и най-новите софтуерни логаритми, които дават изключителни елементи в областите при ярка слънчева светлина и тъмни сенки по едно и също време. Всеки кадър улавя данни, с цел да сътвори богат облик с невероятни елементи

Освен това Nokia 9 PureView снима в RAW/DNG формати, с големи благоприятни условия за обработка на изображенията с Adobe Photoshop Lightroom или мощния пакет за редактиране на Гугъл Photo.

Системата се състои от два цветни датчика за точни и ярки цветни изображения и три монохроматични датчика, които работят дружно, с цел да събират до 10 пъти повече светлина от един общоприет датчик на смарт телефон. Всеки обектив работи в необикновен синхрон, с цел да събира данни за светлина и дълбочина, с цел да даде на феновете на фотографията необятен динамичен обсег, с изключителни елементи по едно и също време и в двете зони - при ярка слънчева светлина и тъмни сенки, с невероятна текстура.

Задвижван от поръчков чипсет, Nokia 9 PureView ви дава взор в бъдещето на смарт телефоните с непостижим надзор над вашите изображения, посредством обновения Pro Camera интерфейс и Adobe Photoshop Lightroom, неповторими режими на снимане като автентично черно-бяло снимане или time-lapse снимка, екстри подпомагани от изкуствен интелект.

Nokia показа още четири модела - Nokia 4.2, Nokia 3.2, Nokia 1 Plus и Nokia 210.
 Снимка 408894
Източник:
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР