Nokia G11 и Nokia G21 предлагат оптимално потребителско изживяване в

...
Коментари Харесай

Nokia G11 и Nokia G21 – създадени да издържат дълго


Nokia G11 и Nokia G21 оферират оптимално потребителско преживяване в междинния клас
(снимка: Nokia)

Два нови устойчиви смарт телефона от G-серията на Nokia излизат на пазара. Моделите  Nokia G11 и Nokia G21 са основани да устоят по-дълго – те дават успокоение на потребителя с тридневен живот на батерията и двойно повече ъпдейти на отбраната.

През годините издръжливостта на батерията се трансформира в една от емблемите на Nokia и новите смарт телефони с Android в бюджетния клас не вършат изключение. Двете устройства оферират впечатляващ живот на батерията до три дни с едно зареждане, нов, извънреден за HMD Global режим Super Battery Saver и водещи в промишлеността актуализации на сигурността.

Компанията акцентира, че новите модели идват с два пъти повече ъпдейти на сигурността, спрямо конкуренцията, за оптималната отбрана на значимите данни.  Nokia G11 и Nokia G21 ще работят безпроблемно във фонов режим, с цел да обезпечат цялостна отбрана.

Първите телефони Nokia за 2022 година идват с чисто нов дизайн
(снимка: Nokia)

G-серията е първата в междинния клас, която предлага модели с Mask режим, който подсигурява бързо и елементарно отключване на телефона посредством лицево различаване, даже когато потребителят носи маската си на публични места.

Устройствата са подготвени за Android 12, тъй че потребителите постоянно ще имат достъп до най-новите функционалности със смарт телефон, който могат да запазят в приложимост за по-дълго време.

В резултат на съдействието с сътрудници, Nokia G11 и Nokia G21 оферират оптимално потребителско преживяване в междинния клас с фабрично конфигурирани Spotify и ExpressVPN. Spotify също по този начин дава достъп до 70 милиона песни и 3,2 милиона подкаста още при самата покупка. За усъвършенствана дискретност и в допълнение успокоение, ExpressVPN към този момент е разполагаем на всички нови смарт телефони Nokia с 30-дневна безвъзмездна пробна версия.

Nokia G11, както и Nokia G21 идват с Android 11 и са подготвени за работа с Android 12
(снимка: Nokia)

Тридневният живот на батерията с потенциал 5050 mAh безспорно ще впечатли консуматори, които желаят да се концентрират върху работата и развлеченията, без да се тормозят какъв брой батерия им остава. Независимо дали се употребяват за снимане, гледане на филми и сериали, Nokia G11 и Nokia G21 ще останат свързани през целия ден, дават обещание от производителя.

Новият режим Super Battery Saver удължава живота на батерията още повече – с него потребителят може да избере тъкмо от кои приложения да пести сила, с цел да употребява пълноценно основните за дадения миг функционалности на телефона. Nokia G11 и Nokia G21 разрешават този режим да бъде включван когато и да е.

Въвеждането на периодичност на опресняването от 90 Hz в G-серията усъвършенства скоростта на скролването, улеснява писането на мейли и известия и придава на фотосите по-професионален свършек и мекост. И двата модела разполагат с огромни, 6,5-инчови екрани с резолюция 1600х720 пиксела.

Основната камера на Nokia G21 е тройна – 50MP + 2MP + 2MP
(снимка: Nokia)

Многофункционалната тройна камера прави професионално изглеждащи фотоси с красиви елементи, даже при ниска осветеност. Изкуственият разсъдък на предната камера подсигурява, че вечерните ви селфита ще имат задоволително светлина и изясненост на изображенията. Освен това, чрез AI Super Resolution, новите телефони покачват качеството на фрагментите при zoom-ване.

Моделът Nokia G11 разполага с 13MP съществена камера, допълнена от 2MP макро датчик и 2MP датчик за дълбочина, до момента в който предната камера е с резолюция 8MP. По-скъпият Nokia 21 включва 50MP съществена камера, 2MP макро датчик и 2MP датчик за дълбочина, както и предна камера 8MР.

Nokia G11 и Nokia G21 имат освежен дизайн – те са по-тънки, по-ергономични и с променено разположение на главната камера. Изработени са от здрав поликарбонат и отдават респект на издръжливостта и скандинавското качество, които се чакат от телефоните Nokia, само че с обновен контур на гамата.

Новитe Nokia са по-тънки, по-ергономични и с променено разположение на камерата
(снимка: Nokia)

Двата модела стъпват на процесорна платформа Unisoc T606, имат слот за microSD карта с потенциал до 512GB, два слота за SIM карти, порт за зареждане и данни USB Type-C, общоприет 3,5 мм жак за слушалки, два микрофона, модули за двубандов  Wi-Fi, Bluetooth и NFC. Устройствата могат да работят в мобилни мрежи до потомство 4G.

Nokia G11 ще се предлага в България в цветове Charcoal и Ice в настройка 3GB/32GB на целесъобразна цена 279 лв.. Моделът Nokia G21 идва в цветове Nordic Blue и Dusk в настройка 4GB/64GB на целесъобразна цена 329 лв..

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР