Nokia 8210 надгражда класическия си предшественик с 4G и съвременни

...
Коментари Харесай

Култовият Nokia 8210 с 4G излиза на пазара у нас


Nokia 8210 надгражда класическия си предходник с 4G и модерни функционалности
(снимка: Nokia)

Два типичен телефона Nokia, показани неотдавна от HMD Global, към този момент са налични в България. Това са Nokia 8210 с поддръжка на 4G и моделът Nokia 2660 Flip с капаче и огромни бутони, подобаващ за възрастните консуматори.

Nokia 8210 4G комбинира прелъстителен дизайн, устойчивост, огромен 2,8-инчов екран и функционалности като MP3 плейър, FM Радио, VoLTE гласово набиране, слот за MicroSD карта, камера и подсъзнателен интерфейс.

Подобно на своя предходник, новата версия на паметната класика се отличава със скандинавска устойчивост – както физически, по този начин и във връзка с батерията, която обезпечава задоволително дълго интензивно прилагане и седмици в стендбай режим единствено с едно зареждане. 

Nokia 8210 4G се предлага в България в наследник цвят на целесъобразна цена 149 лв. с включен Данък добавена стойност.

Тънкият и лек телефон с капаче Nokia 2660 Flip е основан, с цел да улеснява живота на възрастните хора – има ергономичен дизайн с удобно разположение на микрофона и слушалката за по-ясен тон, огромен 2,8-инчов екран с увеличение на шрифта и огромни и практични бутони за елементарно набиране.

Nokia 2660 Flip е планиран по този начин, че да улесни живота на възрастните хора
(снимка: Nokia)

Моделът разполага и с бутон за незабавни случаи, за реагиране в точния момент, в случай че по-възрастните членове на фамилията се нуждаят от подпомагане. Телефонът е съчетаем и със слухови апарати,  а мощната батерия 1450 mAh обезпечава задоволително часове за диалози.

Nokia 2660 Flip се предлага у нас в комплект с портативна зарядна станция на целесъобразна цена от 159 лв. с включен Данък добавена стойност.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР