ного неща могат да ни обединяват днес. През последните 30

...
ного неща могат да ни обединяват днес. През последните 30
Коментари Харесай

Каракачанов: Българите се разделиха, защото така е изгодно на политиците

ного неща могат да ни сплотяват през днешния ден. През последните 30 години обаче българите се разделиха, тъй като по този начин е преференциално на политиците. Деляха ни на червени и сини, комунисти и антикомунисти, на русофили и русофоби и така нататък

Това съобщи вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов в предаването

"Определено така наречен "политически хайлайф " в България няма интерес народът да има обща идея. А ние би трябвало да имаме такава. Най-елементарната е да не изчезнем като народ и като страна ", добави той.

"За последните 30 години намаляхме с 2 млн. и сме най-бързо застаряващата нация в света. Въпросът е дали желаеме това да продължава " , уточни Каракачанов.

Запитан за това дали Веселин Марешки е "спазарил " поддръжката си за измененията в Конституцията, Каракачанов разяснява:

"Аз не съм внасял план за нова Конституция. Никого не съм уговарял дали да я поддържа или не. Ние единствено внесохме корекции и те бяха признати. Попитайте тези, които го изготвиха. Дали е имало някакви диалози, няма по какъв начин да ви кажа. Не съм участвал на сходни неща ".

"Президентът да намерения дали с апелите си и с вдигнатия си пестник не налива масло в огъня и след това да дава рекомендации. На 2-ри септември имаше извънредно добре проведен сюжет за проливане на кръв против българските служители на реда ", уточни още Каракачанов.

И добави: "Полицаите бяха атакувани по доста способи, само че те резервираха успокоение. Провокаторите бяха 300-400 индивида, останалите стачкуваха спокойно. В София е обществена загадка кои партии заплащат за проведени митинги. Не полицията нападна, а част от протестиращите бяха отишли да търсят борба и окървавяване на митинга ".

Още от полемиката вижте във видеото нагоре.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР