Ноември започва със сравнително високи температури, с меко есенно време,

...
Ноември започва със сравнително високи температури, с меко есенно време,
Коментари Харесай

Синоптик разкри кога ще падне първият сняг

Ноември стартира със относително високи температури, с меко есенно време, с променлива облачност и без основни превалявания. Вчера в по-голямата част от страната времето беше най-вече слънчево и през днешния ден над Източна България ще бъде такова. През по-голямата част на месеца чакаме температурите да са към и под нормата, а преваляванията да са към и над нормата. Очаква ни по-скоро зимно време. Това сподели в ефира на Българска национална телевизия синоптикът от Национален институт по метеорология и хидрология Анастасия Кирилова.

Началото на ноември ще е относително без превалявания. До средата на месеца се чака температурата да е в климатичните правила. В следствие се чака температурите в страната да са по-ниски от нормите.

През втората седмица от ноември температурите ще са сравнителни ниски в Северна България, а в останалата част от страната се чака да са към нормата. В Югоизточна България се чакат превалявания.

От средата на ноември ни чака студено време със забележителна облачност и чести превалявания. Около 17-18 ноември се чакат валежи от сняг във високите полета и в Предбалкана.

До края на месеца ще е доста студено с по-ниски от нормалните температури и чести валежи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР