Ноември вече чука на вратата, но представителите на 3 зодии

...
Ноември вече чука на вратата, но представителите на 3 зодии
Коментари Харесай

Три зодии ще си изпатят лошо през ноември, от тях ли сте?

Ноември към този момент чука на вратата, само че представителите на 3 зодии по-добре да не му отварят. Астролозите предизвестиха кои знаци ще се сблъскат с редица съществени драми като изменничество на обичан човек и здравословни проблеми.

Рак

Още през идващия месец Раците може да се сблъскат със съществени проблеми в работата. Завистливи сътрудници ще им заложат капан и това даже може да стане повода представителите на този знак да изгубят работата си. Съветът към Раците е да бъдат доста деликатни и не споделят проектите си с никого. Представителите на този знак не би трябвало да не помнят, че недоброжелателите им в никакъв случай не спят.

Овен

Още при започване на ноември Овенът може да научи за изменничество от страна на обичан човек. Вероятно вярвате прекалено много на някого, само че това е изцяло безпричинно. Този човек, без капка срам, ще ви забие нож в гърба и даже няма да му мигне окото. Може да е или ваш родственик, или сродната ви душа, написа iwoman.bg. Решението, несъмнено, зависи от вас, само че не забравяйте, че преди да решите каквото и да било, би трябвало да го обмислите добре.

Скорпион

Скорпионите евентуално ще се сблъскат със здравословни проблеми, чието решение ще изисква доста старания и средства. Съветът към тях е да подценяват здравословното си положение и да подходят с изключително самообладание и внимание към казуса.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР