Ноември стана традиционен месец, посветен на мъжкото здраве и на

...
Ноември стана традиционен месец, посветен на мъжкото здраве и на
Коментари Харесай

В месеца на мъжкото здраве Аджибадем Сити Клиник прави 35% отстъпка за изследвания на простата


Ноември стана обичаен месец, отдаден на мъжкото здраве и на смешка прекръстен на Мовембър. С грижа към мъжете и техните характерни потребности екипът на Аджибадем Сити Клиник във Варна стартира стратегия, отдадена на профилактиката на мощния пол. Медицинският център прави 35% отстъпка от платените проучвания на туморен маркер PSA total и ехография на простата – двете основни стъпки за ранна диагностика на едно от най-коварните болести – рак на простатата.



„ Благодарение на осведомителните акции от ден на ден мъже правят оценка значимостта на профилактиката и обръщат внимание на здравето си. Ранното разкриване на онкологични болести дава положителни благоприятни условия за тяхното изцеление. Нека мъжете търсят най-малко един път годишно мнението на експерт даже и да нямат съществени недоволства “, споделя доктор Георги Панайотов, уролог в Аджибадем Сити Клиник Варна . Младият доктор има богат опит в диагностиката и лекуването на болести на мъжката полова система.

 

Веригата лечебни заведения на Аджибадем Сити Клиник в България дава най-хубавите благоприятни условия за лекуване на рак на простатата. В Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда се правят най-авангардните интервенции на жлезата с робот Да Винчи. Процедурата е миниинвазивна, щадяща за пациента и разрешава бързото му възобновяване.

 

В медицинския център във Варна е създадена и подробна профилактична стратегия за мъжко здраве, в която са включени подробни лабораторни проучвания на кръв и урина, прегледи при кардиолог, уролог, невролог, пулмолог и образни проучвания, съобразени с възрастовата група на пациента. Детайли за програмата могат да се получат по телефона или на място в медицинския център.

 

acibademcityclinic.bg

тел. 0700 33 900, 0892 20 20 80

 

 

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР