Ноември ще продължи подобаващо звездната година на Netflix. Популярната стрийминг

...
Ноември ще продължи подобаващо звездната година на Netflix. Популярната стрийминг
Коментари Харесай

Грабвайте пуканките, ноември носи нова порция вълнуващи сериали по Netflix

Ноември ще продължи уместно звездната година на Netflix. Популярната стрийминг услуга започва месеца с премиерата на комедийния сериал Blockbuster, с цел да ви “подгрее ” за поредност от още вълнуващи срещи с обичани артисти и сюжетни линии - четвърти сезон на “Манифест ”, пети сезон на “Короната ”, премиерата на “1899 ”, третия сезон на Dead to me и премиерата на сериала Wednesday.

Новият сезон на “Короната ” е дълго чакан и почитателите са в трепетно очакване да видят Елизабет Дебики, актрисата, която играе принцеса Даяна, в “роклята за отмъщението ”. Малко по-рано ще излезе и финалният сезон на хитовия “Манифест ”.

Blockbuster - 3 ноември

Бъдете подготвени новото шоу Blockbuster ще подреди измежду обичаните ви комедийни сериали! Първият сезон ще включва 10 епизода по към 30 минути, като всички те ще бъдат пуснати в Netflix по едно и също време.

Сериалът се развива в последния оживял магазин Blockbuster Video в Америка. В актьорския състав четем имената на Рандъл Парк (познат от “Аквамен ” от 2018 г.), Мелиса Фумеро, Маделин Артър, Тайлър Алварес, Джей Би Смуув, Камая Феърбърн и Олга Мередиз, които ще бъдат в функциите на основните сътрудници в Blockbuster.



“Манифест ”, четвърти сезон - 4 ноември

Новината за продължението на “Манифест ” пристигна през юли предходната година. Феновете на хитовия научно-фантастичен сериал бяха меко казано разчувствани. Те с неспокойствие чакат финалните епизоди, за което Netflix се постара, предлагайки филмов откъс, който още повече увеличи интереса към плана.

Последният сезон ще се концентрира върху пет преобладаващи тематики: предрешаване, предчувствие, предусещане, връзка и божествено схващане и по какъв начин всички тези тематики ще оказват помощ за разрешаването на мистерията зад всичко.

Четвъртият сезон ще бъде излъчен в две елементи. Първите 10 епизода ще бъдат пуснати на 4 ноември, а идващите 10 - малко по-късно, като точна дата не е посочена за момента.



“Короната ”, 5 сезон - 9 ноември

Кончината на кралица Елизабет II предизвика скок на гледаемостта на сериала “Короната ”, който стартира да се излъчва през 2016 година и завоюва оттагава до момента 21 награди “Еми ”. За наслада на почитателите напълно скоро започва петият сезон.

Сериалът наблюдава ръководството на кралица Елизабет II и събитията, оформили английската история. Петият сезон ще се концентрира върху събитията, случили се през 90-те, към кралицата и нейното семейство. Феновете чакат с неспокойствие да видят Елизабет Дебики в “роклята на отмъщението ” като принцеса Даяна.



“1899 ” - 17 ноември

“1899 ” е напълно нов сериал по Netflix, който ще включва 8 епизода. Те ще са налични още в първия ден за оптималната приятност на феновете на стрийминг платформата. Сериалът, който съчетава драма и тайнственост, наблюдава живота на имигранти, пътуващи от остарелия континент към новия. Плановете за нов живот на ново място са застрашени от тайнствен транспортен съд.



Dead to me, 3 сезон - 17 ноември

Третият сезон на Dead to me ще разкрие пред феновете дали Джен (Кристина Апългейт) и Джуди (Линда Карделини) са оживели след злополука с кола. Сега, откакто истината за Стив беше разкрита, почитателите бяха оставени да чакат да видят и какво ще се случи по-нататък. Въпреки че сега не е ясно дали всичките шест епизода от последния сезон ще бъдат пуснати едновременно, можете да сте сигурни, че този сезон има очаквания да бъде най-хубавият до момента.



Wednesday - 23 ноември

След дълго очакване почитателите на семейство Адамс ще имат удоволствието да гледат сериал, отдаден на един от най-колоритните му персонажи - Уензди, който ще бъде изигран от Джена Ортега. Компания ще ѝ вършат холивудски звезди като Кристина Ричи, Луиз Гузман, Катрин Зита-Джоунс, Гуендолин Кристи и доста други. Всичките осем епизода от сериала ще бъдат излъчени в един и същи ден.

Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР