Ноември месец крие много изненади. През втората му половина някои

...
Ноември месец крие много изненади. През втората му половина някои
Коментари Харесай

Пазете се от тези 2 зодии през НОЕМВРИ, защото ще ви предадат

Ноември месец крие доста изненади. През втората му половина някои от зодиакалните знаци ще изпитат предпочитание да бъдат егоисти. Те обаче няма да си дават сметка, че по този метод е допустимо да предадат или наранят близките.

Според астролозите две са зодиите, от които можете да очаквате изменничество.
Ето ги и тях: Водолей
Представителите на зодиакалния знак ще се усещат прочувствено нестабилни. Те ще минават през спадове и възвишения. Няма да усещат постоянна упора под краката си. Мислите им са разпръснати в най-различни направления и това осезаемо рефлектира върху цялостната им душeвност.

Те няма да се опитат да ви наранят осъзнато, само че ще им е мъчно да управляват дейностите и постъпките си. Препоръчително е да стоите настрани, в случай че не желаете да си изпатите от това неконтролируемо държание на Водолея. За предпочитане е да му дадете време, в което да подреди своите мисли и да се почувства сигурен и спокоен.
Скорпион
Същото, което казахме за Водолея, важи и за представителите на зодия Скорпион. Те никога няма да се опитат да ви наранят съзнателно. За страдание обаче съзнанието им ще е заето главно с работни задължения и мисли за това по какъв начин да завоюват повече пари. Много е допустимо да ви подценен и въобще да не извърнат внимание на наличието ви. Ако това се случва, най-добре се пробвайте да им дадете време, вместо да ги притискате. Можете още да пробвате да разговаряте с тях, само че никога не използвайте обвинителен звук.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР