Ноември е вече тук, а с него звездите планират и

...
Ноември е вече тук, а с него звездите планират и
Коментари Харесай

Голяма промяна за тези зодии планират звездите

Ноември е към този момент тук, а с него звездите възнамеряват и огромни промени за част от представителите на зодиака. Мoже би в последните седмици някои от вас са се чувствали изморени и изнервени – не се тормозете, тъй като не сте били сами в мрачните си мисли. Под въздействие на ретроградния Меркурий, само че и Марс, неприятните страсти са били преобладаващи. В околните дни за благополучие планетите ще са доста по-благоприятно ситуирани и предвещават хубави промени. Ето и кои  ще могат да се похвалят с положителни вести напълно скоро:
Oвен
Овни, сигурно последните дни не са били леки за вас. Може би сте изпращали голям брой известия от друго естество, без да получите упования отговор, разминавали сте с значими хора и като цяло сте претърпели не един и два разочароващи провали. Надигнете плещи, тъй като най-сетне ще получите зелената светлина, която толкоз обезверено търсите. До средата на месеца енергийната смяна в живота ви ще бъде осезаема. Отворете съзнанието си, тъй като ви чакат нови пътища, както в професионално, по този начин и от персонално естество. Бъдете смели и реформаторски настроени – може би ще се наложи да изоставите някои свои остарели нездравословни привички в живота си, само че смяната единствено ще ви даде повече сила и мощ и ще ви насочи към градивни промени.
Близнаци
Уважаеми близнаци, вие сте измежду зодиите с неизчерпаеми ресурси от хрумвания и сила. Ноември ще е месецът, през който ще можете да демонстрирате своята работливост, изключително в професионален проект. Съвсем допустимо е да промените работата си или да предизвиквате нови планове в актуалната, които ще са изключително печеливши. Имате и всички шансове за покачване в службата. Важно е да се доверите на уменията и качествата, посредством които ще изпъкнете в професионален проект, изключително в случай че ви предстоят бизнес срещи или различен вид сходни задължения. Моментът е удобен и за вложения от друго естество, само че въпреки всичко ви съветваме да сте деликатни в тази тенденция, каквито постоянно в действителност сте били. Преценете и обмислете рационално възможните изгоди и опасности и едвам тогава пристъпете към новите инвестиции.
Дева
Деви, прочут факт е, че вие сте едни прикрити перфекционисти – желаете да сте изрядни във всичко, което вършиме. За страдание човешките благоприятни условия са много лимитирани и сами разбирате, че много постоянно едното е за сметка на другото. Признайте, че в последните седмици сте се затрупали с работа и сте неглижирали външния си тип – факт, който е афектиран за всяка една себеуважаваща се дева. Имате нужна от смяна - е, в този момент настъпи моментът и за вас. Посетете фризьора, заемете се отново с физически извършения, поглезете се с някоя спа процедура или нова дреха – сигурно сте заслужили всичко това. Буквално за ден може да се преобразите и да заблестите с типичния си сексапил и харизма, които елементарно печелят вниманието на близките. Не забравяйте, че и вие сте човек и имате потребност от време за себе си. Подарете си го.
Скорпион
Скорпиони и за вас звездите са отредили смяна през ноември. Тя е обвързвана с нещо или някой от предишното, които е извънредно време да оставите точно там. Дали това са другари, които в действителност в последно време съставляват по-скоро задължение за вас, в сравнение с да ви носят приятни страсти, или връзка, която безусловно ви задушава – настъпил е моментът да ги премахнете от живота си. Бъдете смели и не позволявайте да се възползват от положителната ви сила, без да ви зареждат с нова такава. Има хора и любови, които човек цялостен живот носи като непотребен товар на раменете си, без обаче да се осмели да го изхвърли. Променете това, тъй като звездната карта демонстрира, че на пътя ви чакат нови лица, които ще ви донесат единствено позитивни прекарвания. От вас зависи обаче дали ще отделите време и предпочитание да ги срещнете.
 
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР