ноем. 19 (UPI) – Калифорнийски барман беше арестуван по-рано тази

...
ноем. 19 (UPI) – Калифорнийски барман беше арестуван по-рано тази
Коментари Харесай

Барман е арестуван, след като 27-годишна жена е намерена удряна с пожарогасител

ноем. 19 (UPI) – Калифорнийски барман беше задържан по-рано тази седмица, откакто 27-годишна жена беше открита пребита до гибел с пожарогасител и изоставена на строителна площадка.

Дино Рохас-Морено от Лагуна Хилс, Калифорния, би трябвало да бъде изправен пред съда в понеделник. Той е арестуван по обвинявания в ликвидиране със специфични условия – похищение и потребление на пожарогасител – при гибелта на Тейтъм Гудуин. Ако бъде приет за отговорен, 26-годишният Рохас-Морено е изправен пред доживотна присъда или смъртна присъда по обвиняванията в ликвидиране. алея зад строящ се киносалон. Съобщава се, че един път там той я е нападнал и я е пребил с пожарогасителя. Тялото й беше намерено тази заран на строителна площадка под ограда с верижна мрежа с торба с пясък на главата. Рохас-Морено не се появи на работа на идващия ден и по-късно сподели, че е бил атакуван от няколко мъже в Санта Ана.

„ Загубата на почтен живот е подигравка за цялата общественост, “ сподели окръжният прокурор на Ориндж Каунти Тод Спицър. „ Сърцераздирателно е, че една млада жена с цялото си бъдеще пред себе си е поставила завършек на живота си по толкоз жесток метод и по-късно била захвърлена, като че ли животът й в никакъв случай не е бил от голяма важност. Тя е имала значение и Окръжната прокуратура на окръг Ориндж се е заела да подсигурява, че справедливостта е раздадена. "

Малко откакто научиха за гибелта й, приятелите на Гудуин сътвориха уебсайт GoFundMe, с цел да платят за услуга и мемориал в Лагуна Бийч, „ тъй че всички в града в никакъв случай да не не помнят за нашия сладостен другар Тейтъм. "

p>

Маркос Салим Ередиа, притежател и оператор на ресторанта на Кармелита в Лагуна Бийч, сподели, че Гудуин е бил помощник-мениджър в продължение на четири години.

„ Тейтъм беше доста усърдна млада дама и постоянно се усмихваше на лицето й. През годините тя показваше удоволствието си да бъде в Лагуна и да има своята опция с нас “, сподели той. „ Чувствахме, че в действителност имаме член на фамилията тук с нас. “

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР