Ноел Галахър веднъж се нуждаеше от шевове, след като беше

...
Ноел Галахър веднъж се нуждаеше от шевове, след като беше
Коментари Харесай

Ноел Галахър остана окървавен и се нуждаеше от шевове, след като бащата на звездата на Манчестър Сити го удари с глава

Ноел Галахър един път се нуждаеше от шевове, откакто беше инцидентно ударен с глава от бащата на звездата на Манчестър Сити Рубен Диас по време на празненствата за купата на клуба.

Двойката честваха в края на сезон 2021/22, откакто голът на Илкай Гюндоган обезпечи купата на Сити. Галахър изясни по какъв начин бащата на Диас, разказан като „ огромна мъжка мечка “, се сблъска с лицето му, вместо да го вдигне в символ на празнуване и по какъв начин слисаният Пеп Гуардиола остана да пита „ Какво се е случило с лицето ти? "

Галахър даже беше заставен да пропусне последните девет минути от мача, с цел да получи здравна помощ. Преди това той сподели на подкаста Pub Talk: „ Старият другар на Рубен Диас е в прилежаща кутия. Той е огромна мечка, солиден е. Когато е на мачове, обича да пие и е над балкона и крещи.. Той е положително момче. "

" Лицето ми беше покрито с кръв и знаете, че когато изтече последния съдийски сигнал и Пеп стартира да плаче, той изтича нагоре по тунела. Той тичаше до ложата си, с цел да виж...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР