Нобеловата награда за мир за 2020 г., присъдена на Световната

...
Нобеловата награда за мир за 2020 г., присъдена на Световната
Коментари Харесай

Гутериш: В свят на изобилие е срамно стотици милиони да гладуват

Нобеловата премия за мир за 2020 година, присъдена на Световната стратегия на Организация на обединените нации по прехраната, демонстрира смисъла на световната взаимност, съобщи генералният секретар на международната организация Антониу Гутериш  Антониу Гутериш Антониу Гутериш е португалски политик. Гутериш е роден в Лисабон на 30 април 1949 година в религиозно, представен от ДПА.

"Мъжете и дамите от Световната стратегия по прехраната преодоляват рискове и дистанции, с цел да доставят животоспасяваща поддръжка " във военни зони и региони на естествени бедствия, съобщи Гутериш в изказване. "В нашия свят има апетит и за интернационално съдействие ", добави той, като акцентира, че е нужна взаимност за справяне с COVID-19, климатичните промени и други проблеми, които ще доведат до увеличение на глада.

"В един свят на обилие е срамно да има стотици милиони, които вечер си лягат гладни ", акцентира Гутериш и предизвести, че поради пандемията нови милиони хора са застрашени от апетит, отбелязва Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР