Но заради множеството си ангажименти, той не може да си

...
Но заради множеството си ангажименти, той не може да си
Коментари Харесай

Никой Дори И Не Подозира! Голяма Драма В Живота На Константин! За Всеобщ Шок Певецът Губи Най-Милото Си!

Но поради множеството си задължения, той не може да си отдели нужното време и да стартира предписаното лекуване. От думите му излиза наяве, че рискът той да загуби гласи си е огромен. Певецът отхвърля да разкрие дали приема медикаменти.

Въпреки тежкия здравословен проблем, който има той продължава да се оправя ослепително на сцената. Коцето даже беше отличен като най-хубав подражател. Отличието му беше присъдено от Димитър Станчев, който замества Маги Халваджиян.

С връчването на премията породи и въпросът дали Константин ще продължи с изявата си в музикалното риалити до неговия край.

Въпреки тежките интервенции и сериозния си здравословен проблем, той съумя за следващ път да допре сърцата на публиката с осъществяванията на Бинка Добрева, написа Хот нюз.

Константин продължава и с клубните си изяви и макар предписанията на лекарите не отхвърля присъединяване.

Преди няколко месеца фамилията му се нанесе в новия си дом. Певецът се снабди с първокласна къща в баровски софийски квартал.

Палатът е издигнат върху имот, който Коцето закупи преди години. Той и брачната половинка му Надя взеха решение да сменят жилището си в центъра на столицата с необятен дворец в полите на Витоша.

В основата на решението им са зачестилите кражби на жилището им. Няколко пъти наследствения апартамент на Константин стана цел на нагли апаши.

След случилото се, той реши, че ще се усеща по-сигурен и спокоен, в случай че живее в къща.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР