Но въпреки обстановката повод за празник има и в действие

...
Но въпреки обстановката повод за празник има и в действие
Коментари Харесай

Разкошът на абитуриентските балове с уникални прически от Магама

Но макар ситуацията мотив за празник има и в деяние са включени всички средства по подготовката! Моментът с избор на прическа за бала постоянно е обвързван с разглеждане на доста оферти!

На какво би трябвало да обърнете внимание и какви ще са стилните трендове тази година ние от салон Магама ще ви разкажем в този момент!

Изборът на прическа постоянно е обвързван с тоалета! Спрямо него се избира типа на прическата, спусната коса или прибрана, само че постоянно може да има и изключения. Преди всичко прическата би трябвало да подхожда на вашите черти и да ви стои добре!

Тук идва и професионалният взор на фризьора, който при предварителната консултация може да ви даде добър съвет към какво да се насочите. Ако пък имате към този момент определена визия би трябвало да се консултирате с него дали тя може да бъде изпълнена с вашата коса!

Разминаването сред упованията и действителността постоянно могат да помрачат настроението на абитуриетката, само че за всяко нещо има решение!

Дългите коси резервират преобладаващото си наличие за абитуристкия бал, и колкото и да отглеждате вашата красива коса, не всеки човек е талантлив с богата и плътна коса!

Ние в салон Магама имаме решение за всеки клиент. Избор от богати опашки, треси и стикери за удължение на коса до прелестни кичури, които съвършено да прибавят нужната дължина и размер на косата за реализиране на прелестна публична прическа.

Основна наклонност за поредна година остават плитките във всичките им форми, които толкоз нежно допълват момичешкия аспект на младите хубавици! Допълнени със страховит аксесоар смесен с тоалета, ще даде още повече искра на визията ви!

За девойките, които желаят извънредно богата и разливаща се плитка по гърба предлагаме слагане на спомагателна коса, с цел да се радвате на един несравним свършек.

Друг миг от модерно визията за балове 2021 ще са цветните акценти в косите! Независимо дали това ще са преливане в натурални тонове или цветни кичури или напълно цветни коси изборът оставяме на вас!

Пастелно розови или прасковени нюанси ще ни владеят със своята страст, нежни тюркоазени резултати ще ни дават лека прохлада, а лавандуловите нотки ще ни потопят в една фантазия, от която на никоя млада дама няма да й се желае да се откаже!



Лесно прибавяме цвят с няколко стикера или изцяло готова авансово друсам! Така вашата прическа ще е неповторима без да сте третирали косата си с химически субстанции!

Не забравяме брюнетките, при които всеки детайл в прическата е добре да бъде по-обемен, с цел да се откроява на общата визия!

Този сезон на баловете ще се радваме на спуснати къдрици и прелестни талази прихванати с украшение или различен аксесоар кореспондиращ с тоалета. Няма да минем и без леките сантиментални ниски кокове за девойките, които избират да запазят класическия жанр!

Красавици този сезон главен тренд в прическите е бретонът, който може да е като вид завеса или типичен прав с дължина до веждите! Ако желаете тъкмо за бала да бъдете неузнаваеми, само че по никакъв начин не желаете да се разделяте с вашата коса, изпробвайте слагане на спомагателен бретон от естествена коса! Така ще имате мечтаната визия, а вашата коса ще е непокътната!

При момчетата множеството коса в горната част на прическата се резервира като главен тренд за годината. За тях предлагаме да бъдат с добре стилизирана коса, като тя може да е пригладена с вакса с влажен резултат или фибри, които да я задържат закрепена до края на купона.

Побързайте да запишете вашият час за прическа, грим и маникюр за бала на 0898777740 или 070090074

Очакваме ви на адрес София, ул. Дамян Груев 46

Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР