Но тя работеше в система, в която жените, казва тя,

...
Но тя работеше в система, в която жените, казва тя,
Коментари Харесай

Спокойното премахване на COVID на Джонсън Даунинг Стрийт твърди, че „сексистката“ култура може да е струвала животи

Но тя работеше в система, в която дамите, споделя тя, не бяха изслушвани или уважавани. В своите показания тя излага цялостните - и съгласно нея смъртоносни - последствия от " сексистката " просвета.

Следете онлайн: Последни актуализации на политиката

Г-жа Макнамара разказва първите месеци на 2020 година, в която Борис Джонсън и неговите политически съветници бяха фокусирани върху Брекзит и не съумяха да се съсредоточат върху пандемията от Коронавирус, даже когато беше.

Не единствено това, сподели тя, те интензивно се смееха на вероятността. Тя сподели на следствието, че екипът на Джонсън „ седи там и се смее на италианците “, които считат, че „ реагират прекомерно доста “. рисковете бяха и тя ставаше все по-притеснена.

Но тя сподели, че терзанията й са загърбени.

Изображение: Хелън Макнамара сподели, че Downing St е „ сексистка “ при Джонсън

До средата на март, тя беше влезнала в кабинета на министър-председателя, с цел да предизвести, че страната „ се насочва към злополука “ и няма проект или справочник за справяне с нея.

Даунинг Стрийт, при Борис Джонсън, сподели тя, беше „ сексистка “, „ токсична “ и „ ужасна “ по метод, който в никакъв случай преди не беше изпитвала в държавното управление.

Проблемите включват нуждата да вършат насоки за футболни мачове, когато „ в никакъв случай не са били на такива “.

И тя твърди, че държавното управление на господин Джонсън е било в незнание по отношение на компликациите, пред които са изправени децата в държавните учебни заведения, като нейното.

Прочетете повече:
Ключови известия в WhatsApp от следствието за Коронавирус
Джонсън попита дали издухването на носа със сешоар може да „ убие Коронавирус “
Не 10 в „ цялостен безпорядък “, когато Коронавирус удари

Това докара до метод, на който липсваше „ човещина “ “, сподели някогашният върховен чиновник.

Тя писа на колежки през април, че сформира лист с въпроси, които не са били прегледани по време на блокирането.

Бременност, достъп до аборти, грижи за деца и фактът, че общоприетите персонални защитни средства не са подобаващи за дами - които съставляват по-голямата част от работната мощ на NHS и грижите - бяха измежду тях.

Щракнете, с цел да се абонирате за Sky News Daily, където и да получите вашите подкасти

И домашното принуждение също беше значително пренебрегнато, сподели тя. Тя сподели на сътрудниците си, че може единствено да заключи, че неналичието на дейности по въпроса е довела до загуба на живота на дами.

Друга жена шеф под номер 10 отговори, като сподели, че различен незадоволително обсъждан въпрос е расата - етническите малцинства ли са наранени по-силно от Коронавирус, защото бяха непропорционално в препълнени региони и основни работни места?

Щяха да минат доста месеци, преди този въпрос да получи отговор.

Г-жа Макнамара беше обект на язвителни известия от господин Къмингс, употребявайки думи от четири букви и описания на това по какъв начин той желае да й „ постави белезници “.

Тя сподели на следствието, че е разочарована, че господин Джонсън не е работил по отношение на този „ принудителен и женомразки език “. < /p>

Но по-притеснителен беше фактът, че дамите бяха „ невидими “ при вземането на решения.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР