Но това не са обикновените сексфлуенсъри от Gen Z. Робърт,

...
Но това не са обикновените сексфлуенсъри от Gen Z. Робърт,
Коментари Харесай

„Това е като магазин за бонбони“: Сексфлуенсърите показват на света как наистина се наслаждават на златните си години

Но това не са елементарните сексфлуенсъри от Gen Z. Робърт, Майкъл, Джеси, Бил и Джок са съвсем всички на 70 години и са по-известни на своите 11 милиона почитатели в TikTok като Старите гейове.

Те са тук, с цел да припомнят на хората, че въпреки и да са в техните златни години, те към момента ги имат, към момента им се любуват и желаят да припомнят на другите по какъв начин да имат благополучен, здравословен и безвреден полов живот.

Дискусиите за секс и срещи в по-късна възраст са прекомерно чести табу, даже измежду медицинските експерти.

Водещ на подкаст Секс препоръки за възрастни, Сузан Ноубъл споделя, че един възрастен мъж й е писал за съвет, тъй като жена му към този момент не желала да прави секс, само че той към момента имал мощно полово предпочитание.

„ Той сподели, че е бил ориентиран към доктор и му е предложена химическа кастрация “, споделя Сузанита.

„ И броят на [по-възрастните] дами, с които съм говорила които са искрено отхвърлени от персоналния доктор, тъй като даже допускат, че може да желаят да бъдат полово дейни.

„ Те са като „ За какво? Вече няма да имате бебета. “

Изображение: Снимка: Старите гейове

Старите гейове започнаха като тайфа от четирима, с Джок, 74, скорошно попълнение (въпреки че той има са най-хубави другари с Джеси от 40 години). Джок е единственият в дълготрайна връзка с четири години по-възрастен от него мъж.

„ Изумен съм от силата му “, споделя той. < /p>

" Чудех се какво ще бъде, когато стигна до тази възраст, само че към момента е прелестно. Ние, старите, работим. "

Останалата част от групата се среща интензивно, само че единствено Джеси, на 70, романтикът, търси връзка.

" Аз съм човек за връзка ", споделя той. „ Другите считат, че това е работа, само че за мен това е прелестно нещо. "

Изображение: Снимка: Старите гейове

Другите трима са щастливи да играят на терена - само че те са постоянно имайте поради да го вършиме безвредно.

„ Повече от половината хора, които ми дават отговор, са на възраст под 35 години “, споделя Робърт, на 79, смеейки се.

Но той няма предпочитание за дълготраен сътрудник: „ Винаги, когато усетя, че някой е притеглен от мен и това може да докара до нещо по-дълбоко, откривам, че го отклонявам, тъй като не диря това в този миг от живота си. “

79-годишният Бил се причисли към Grindr – приложението за запознанства, ориентирано към LGBTQIA+ общността – преди месец и също продължава да получава известия от 20-годишни.

„ Сигурно върша нещо вярно “, той споделя.

Изображение: Робърт Рийвс

Робърт е израснал в южната част на Америка в християнско семейство: „ Сексът беше единствено една от тези тематики, за които не се приказва. “

Тези дни, той споделя, че хората ги отхвърлят като реликви от предишното, които евентуално са „ неспособни да се показват “.

„ Но това не е безусловно правилно “, споделя той.

„ Това просто лишава малко повече време, " прибавя Джеси.

" Да, с цел да стигнем до оргазъм ", услужливо разяснява Робърт, до момента в който останалите от групата се смеят.

Що се отнася до виаграта - единствено Робърт и Мик го употребява, останалите от групата споделят, че заобикалят всевъзможни химически помощни средства.

Мик споделя, че взема по един на седмица: „ Наистина оказва помощ при тренировките ми “, споделя той и намига.

„ Взимам едно хапче всеки ден и това поддържа либидото ми високо “, прибавя Робърт.

Изображение: Сузане Ноубъл е хазаин на подкаста Секс препоръки за възрастни

Сузанита се научи да пренебрегва мненията от хора, които се обаждат тя е баба и допуска, че не прави секс заради възрастта си.

Тя също има войска от онлайн почитатели, с 55 000 почитатели в TikTok, и нейното видео за това по какъв начин да разпознаеш мъж, който е гледал прекалено много порно има 1,8 милиона гледания.

" Аз съм доста полов ", споделя 62-годишният. „ Открита съм за метода си на живот, само че признавам, че има хора, които считат, че това е скандално. “

Тя усеща, че е частично артикул на своето потомство: „ Бумърите бяха хипита. Ние израснахме в ера на полово избавление. "

Сузан върви в клубове за БДСМ и суингъри и споделя, че другите членове са „ всички възрастни хора ".

" Срещнах няколко мъже, които са били в дългите връзки и бракове, те преди малко са излезли нескрито и е като магазин за бонбони. “

Въпреки че менопаузата „ беше притеснителна “, тя също по този начин даде на Сузан възобновено възприятие на убеденост.

< p> „ Само си помислете, че имам тези бучки, имам тези подутини и това съм аз. “

Джойс Уилямс, която носи името баба Уилямс в своя онлайн блог, женен брачен партньор Дейвид, когато беше на 74.

88-годишната жена споделя: „ Едно нещо, което бих споделила на по-младото потомство е, че бръчките нямат значение, а блясъкът има.

„ Ако имате умствена искра, към този момент не виждате бръчки. “

Изображение: Сам Еванс споделя, че най-старият клиент на нейната компания за секс играчки е 93

Сам Еванс, 55, ръководи Jo Divine, онлайн компания за секс играчки и има за цел да стартира нормализиране на полемиките за секс измежду по-старото потомство.

Най-старият й клиент, споделя тя, е на 93 години.

„ Тя обаче трябваше да спре да купува, тъй като дъщерите й се усъмниха в банковите извлечения “, споделя Сам, смеейки се.

Друг един от най-плодотворните й клиенти е на 80 години.

„ За 85-ия си рожден ден тя имаше удар вдигната кукла с вибратор, прикован към нея “, споделя Сам. „ И тя купи секс играчки от нас, с цел да ги раздаде на всичките си приятелки. Обучаваше по-младите си родственици – мисля, че купи съвсем всичко. “

Прочетете повече:
Колко постоянно мислите ли за Римската империя?
Реклами в Tiktok, които пренебрегваха личните правила на приложенията
Защо не би трябвало да мажете очите си с рицин

С опит в региона на медицинските сестри, Сам сътвори компания дружно със брачна половинка си през 2007 година, откакто се бореше да се върне на работа и да жонглира с разноските за грижи за деца.

Компанията изпраща азбучник на по-възрастните си клиенти два пъти годишно.

„ Понякога те връщат се и споделят „ умрял “ или фамилията се обажда и са шокирани, че сме изпратили тази „ нежелана поща “. Не можете да им кажете, в действителност майка ви имаше три от нашите играчки, евентуално още не сте ги намерили, или ги е хвърлила в кошчето за отпадък. "

Тъй като по-старото потомство към момента е полово интензивно, данните демонстрират обезпокоително повишаване на ППИ измежду хората над 65 години, макар че общите равнища към момента остават по-ниски от тези на възраст под 35 години.

Докато множеството инфекции, излъчени по сексуален път, могат да бъдат предотвратени посредством потреблението на презервативи, Сам приказва с една огромна марка презервативи, която сподели, че по-старото потомство просто „ не е тяхната демографска група “.

" Казах, добре, би трябвало да бъдат, тъй като вършат доста секс, не употребяват презервативи и имат пари “, споделя тя.

Но не всяка марка е толкоз пренебрежителна. Миналата година благотворителната организация Relate пусна серия от презервативи с градинарска тема „ Horniculture “, откакто тяхното изследване откри, че сексът е обичаното занятие на хората над 65 години (44%), следвано от срещите със фамилията (43%) и градинарството (32%).

Игривите илюстрирани презервативи включваха набор от внушителни зеленчуци - от патладжани до сливи и авокадо.

Сексът би трябвало да бъде по-добре обзет в здравното образование, споделя Сам. Една жена, която тя посъветва, беше 53 и искаше нова секс играчка, откакто се болести с генитални брадавици, откакто спа с мъж.

„ Тя сподели, отидох в половото здраве и те не знаеха какво да вършат с мен. Тя беше [само] 53. "

Професор Клаудия Есткорт, говорейки от името на Британската асоциация за полово здраве и ХИВ, сподели, че е разочарована да чуе за опита на тази жена.

" Хората със полово здраве клиниките са експертни експерти. Ние не подвигаме звук към инфекциите.

„ Виждали сме всичко и сме чували всичко. Някои хора в по-напреднала възраст не са получили това обръщение – само че ние в действителност подхождаме към индивида като към персона, без значение от възрастта. “

Тя споделя, че съветът е съгласуван с индивида „ като има поради, че хората в по-напреднала възраст години, щеше да е минало доста време, откогато са имали каквото и да било образование за секс и връзки и може да има неща, които не знаят, тъй като в обществените им кръгове не се приказва за това. "

Изображение: Joc Anderson

Преди Джок да срещне сегашния си сътрудник, той получи ППИ от мъж в бар.

„ Той беше много прелъстителен и мой вид, и се прибрахме у дома “, споделя той.

Но ден по-късно той не можеше да спре да го сърби: „ Бях се заразил с неговите въшки. Изобилие ме сърбеше. "

Междувременно, откакто навърши пълноправие по време на рецесията със СПИН през 80-те години, Майкъл - който е на 67 и е най-младият от старите гейове - загуби доста от приятелите си поради заболяването. < /p>

„ Когато бях на 40 години, гледах 60-те си с смут, мислейки си кой [ще бъде] в близост, тъй като толкоз доста от хората, които са били в живота ми през 20-те, са мъртви “, той споделя.

След това той самият се болести с вируса на 40-те години.

Изображение: Мик Питърсън, някогашен бодибилдър, е един от Старите гейове

„ Само това би било задоволително, с цел да трансформирам държанието си, което и направих ", споделя той.

Сега и той, и другите остарели гейове са твърдо вярващи в насърчаването на безвреден секс, без значение от възрастта ви.

" Мисля, че единственият метод, по който можете да го предотвратите изцяло, е да сте сигурни, че сте почтени с колегата си, " споделя Майкъл.

" Що се отнася до други болести, без значение дали е хепатит С или тези нови варианти на сифилис, или маймунска шарка, просто би трябвало да внимаваш с кого си и да си напишеш малко домашното.

„ Не желая никой да претърпява болката и страданието, които изпитвам аз. “

Сузан споделя, че за хората, които не са израснали с тях, може да е мъчно да схванат за какво ще ви трябват презервативи по-късно в живота.

Тя не може да си спомни никакво полово обучение от времето си в учебно заведение, с изключение на главната биология.

„ Една жена оня ден сподели: „ Мъжете ми споделиха, че не могат да останат твърди “, а аз просто споделих, че това са нелепости, градски мит. Има доста страхотни презервативи на пазара.

„ Чувам множеството мнения към това и „ Не мога да забременея “ и си мислите, само че какво ще кажете за всички останали дребни гадници? “ < /p> Изображение: Джойс Уилямс се назовава Баба Уилямс онлайн

Джойс споделя, че нейното потомство е било измежду последните, които са видели въздействието на нелекуваните ППИ.

„ Беше такова облекчение, когато открихме там беше лекуване ", споделя тя.

" Страхът стана по-малък. Така че това, което се случва в този момент е, че към този момент не се нуждаем от отбрана за бременност и спряхме да се тревожим за това в това време метод, тъй като знаем, че [ППИ] могат да бъдат лекувани.

Въпреки че инфекциите са най-често измежду мъжете, които вършат секс с мъже, дамите също са „ по-склонни да получат ППИ, когато сте в менопауза и по-късно, защото тъканите отслабнаха “, споделя Сам.

По-специално при дамите неналичието на естроген и хормони може да докара до изтъняване на вагиналните стени, като триенето предизвиква дребни разкъсвания, които могат да бъдат мъчителни и да доведат до понижен имунитет против инфекции.

„ [Сексът] усъвършенства физическото ви благоденствие, психическото ви здраве, оказва помощ ви да спите, поддържа ви да изглеждате млади “, споделя Сам.

„ Облекчава болката, кара те да се чувстваш по-щастлив. За мъжете, в случай че постоянно еякулирате, това понижава риска от рак на простатата.

„ Става въпрос също за връзка и фамилиарност. “

Това сигурно е нещо, с което старите гейове са съгласни.

Когато ги попитаха какъв съвет биха дали на сътрудниците си по отношение на секса, и петимата извикаха по едно и също време: „ Просто му се наслаждавайте. “

„ Но му се наслаждавайте безвредно “, прибавя Бил.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР