Но това е и привлекателен начин за укрепване на връзките

...
Но това е и привлекателен начин за укрепване на връзките
Коментари Харесай

Приготвените в манастира деликатеси, любими за Коледа, помагат на монасите и монахините да спечелят фенове и да плащат сметките

Но това е и прелъстителен метод за подсилване на връзките им с миряни, които се тълпят пред вратите им — а в някои случаи и уебсайтовете им - в празничния сезон.

„ Нашата кухня е очевидец на Божията обич към тези извън “, сподели сестра Абигейл, една от 10-те монахини в манастира на Постоянните поклонници на Най-Благословеното причестяване в Мексико Сити.

„ Ние сме в наличието на Господа и постоянно мислим, че това ще зарадва някого, индивида, който ще яде това, или ще го подари и някой ще го получи с наслада “, добави сестрата, чийто манастир прави бонбони, яйчен алкохол и неговия бестселър, тамалес.

Повечето манастири би трябвало да бъдат финансово самодостатъчни. Много в страни като Испания би трябвало да поддържат освен застаряваща, намаляваща кохорта от монаси и монахини, само че и монументални, вековни здания, сподели Фермин Лабарга, професор по църковна история в Университета на Навара в Памплона.

Тъй като дребното земеделие, с което са се издържали в продължение на епохи, спря...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР