Но тези купони се оказала една от причините тя и

...
Но тези купони се оказала една от причините тя и
Коментари Харесай

Събраха Се, Но Всичко Се Промени! Истината За Отношенията Между Мария И Рачков Ще Ви Покърти!

Но тези купони се оказала една от аргументите тя и Рачков да скъсат връзките си. Димитър Рачков не одобрявал излизанията й по женски и не спирал да я ревнува бьясно.

„ Задушаваше я с ревността си. Звънеше й измежду нощ да я пита няма ли да се прибира към този момент. Е, правилно, че и тя му е давала мотиви да се съмнява в нея през годините, само че той прекаляваше “, описват приятелки на Игнатова.

Нежеланието на телевизионната водеща да го подари с дете в допълнение наливало „ масло в огъня ”. Двамата към този момент имали по един наследник от предходните си връзки и Мария Игнатова не желала повече да ражда.

Когато се помирили преди два месеца актьорите си дали обещание да изгладят старите си дрязги. Рачков се зарекъл да работи върху ревността си, а Игнатова-да му роди бебе.

Но по всичко изглеждало, че Мария Игнатова е направила по-големи взаимни отстъпки. Тя спряла всички обществени контакти, с цел да не го нервира.

„ Вълкът козината си мени, само че нрава – не. Митко е болен от ревнивост, а Мария няма да издържи още дълго без свободата си “, клатят глава осведомени.

Те са скептични по отношение на възобновяване на връзката им. Защото Рачков нямало да се „ излекува ” от болната си ревнивост, а русокоската дълго не би издържала без свободата си.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР