Но щастието покрай появата на малкия му син бе съчетано

...
Но щастието покрай появата на малкия му син бе съчетано
Коментари Харесай

Случи Се! Шеф Манчев Най-Накрая Се Разведе!

Но щастието около появяването на дребния му наследник бе съчетано с един не изключително прелестен мотив – визитата на съда. Както е известно, от месеци известният кулинар е в развой на бракоразвод с формалната си брачна половинка Марина Манчева, която е майка на двете му огромни деца.

За развода на известния ресторантьор се приказва още преди да стане ясно, че актуалната му възлюбена Цветомила ще го подари с правоприемник. Но откакто тя роди, очевидно процедурата за бракоразводното дело е била ускорена.

Делото е минало безпрепятствено. Бившата към този момент брачна половинка на Иван Манчев не е предявила особени искания във връзка с финансовия въпрос в проблема. Все отново тя остава отпред с Иван Манчев в ръководството на фамилния им бизнес.

На нея остава и фамилното жилище, в което известният готвача наля цяло положение, с цел да го ремонтира по финален вик на модата, написа Пик.

Бившите съпрузи явно са запазили положителния звук освен в името на децата си, само че и поради общия си бизнес.

Все още не е ясно по кое време ще бъде сватбата на известния готвача с обичаната му Цветомила. За нея се знае само, че е доста по-млада от него и работи като управител във веригата магазини „ Метро “.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР