Но само месеци след като се премести във Флорида, 29-годишната

...
Но само месеци след като се премести във Флорида, 29-годишната
Коментари Харесай

Джонсън-Томпсън с нов треньор преди Световното

Но единствено месеци откакто се реалокира във Флорида, 29-годишната международна шампионка се раздели с Петрос Киприану този юни, защото “просто не ми вървеше там “.

“Гледайки напред към Париж 2024, желаех да взема тези решения по-скоро, в сравнение с по-късно “, сподели тя.

Валчин оказа помощ на Джонсън-Томпсън да завоюва международното злато в Доха през 2019 година и в този момент тя се върна в Обединеното кралство, с цел да работи с Астън Мур, който я е упражнявал преди, когато предходни треньори не са можели да се причислят към нея на избрани надпревари.

Тя добави: “Взех решение да се върна вкъщи и да продължа напред без Петрос, което е тъпо. В последна сметка би трябвало да направя това, което е вярно за мен и имам вяра, че е това. Завършихме другарски. Ето за какво не желаех в действителност да влизам в това и да провокирам ненужни заглавия. “

Освен че се приспособява към нов треньор преди тазгодишното международно състезание в Съединени американски щати, което стартира на следващия ден, Джонсън-Томпсън към момента се връща към оптимална форма след разнообразни проблеми с травми през последните 18 месеца.

Тя се възвърне от скъсване на ахилеса, с цел да взе участие на миналогодишните олимпийски игри в Токио, единствено с цел да види по какъв начин фантазията за първи олимпийски орден си отива поради травма на прасеца на 200 метра.

Джонсън-Томпсън записва третия си най-слаб резултат за седмобой в Гьоцис през май (6174), макар че това беше първият й цялостен седмобой, откогато стана международна шампионка с английски връх от 6981 през октомври 2019 година

Двукратната олимпийска шампионка Нафи Тиам желае да си върне купата, която белгийката завоюва през 2017 година

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР