Но са тази лесна домашна смес, вече можем да сме

...
Но са тази лесна домашна смес, вече можем да сме
Коментари Харесай

Елементарно средство, с което ще се избавите от хлебарките завинаги

Но са тази лесна домашна примес, към този момент можем да сме сигурни, че те повече няма да припарят в дома ни. Нейната най-важна съставна част е борната киселина, която е едно от най-ефективните средства против хлебарките. Не просто ще бягат от нея, само че и ще бъдат изтребени. 

Всичко което би трябвало да извършите, е да смесите борна киселина (на прах) дружно с грис, жълтък, захар и ванилин.
Благодарение на тези способи най-сетне се отървах от мравки и хлебарки
Домът ви е атакуван от най-различни инсекти като мравки и хлебарки? Или пък някоя злина като бълхите се е закачила по облеклата ви? Не...

Можете да сготвите гриса, в случай че желаете, само че това не е наложително, в случай че не ви се занимава. А в случай че нямате грис, можете да употребявате картоф. 

Ванилинът и захарта ще примамят хлебарките и няма да усетят какво друго има в стръвта, за която те нямат имунитет и това прави обезпечен резултатът.

Разбира се би трябвало да внимавате, когато употребявате борната киселина - да я държите надалеч от деца и животни и да я употребявате нощно време, тогава вредителите са дейни.
Как да спечелим борбата с ХЛЕБАРКИТЕ един път вечно
Тези дребни буболечки са толкоз упорити, че от време на време си мислим, че е невероятно да ги прогоним от вкъщи си. Много е значимо, преди да се з...

Когато приготвите сместа, разпръснете я там, където най-често се появяват хлебарките - пукнатини, под мивката, шкафове, на всички места, от където могат да изпълзят. 

Затворете кухнята през нощта, когато употребявате въпросното средство, а на сутринта просто съберете всички хлебарки и ги изхвърлете в тоалетната. Някои от тях може да са към момента живи, за това е най-добре да сте сигурни, когато ги изхвърляте, че няма по какъв начин да се върнат.

Това е едно от най-хубавите средства против хлебарки, което безотказно взема решение казуса в дома ви!

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР