Но с течение на времето аспираторът изисква почистване. Това е

...
Но с течение на времето аспираторът изисква почистване. Това е
Коментари Харесай

Ако искате аспираторът ви да блести от чистота, използвайте тези трикове – вършат отлична работа

Но с течение на времето аспираторът изисква разчистване. Това е много сложен и отнемащ доста време развой, само че ще ви разкрием няколко трика, които ще ви оказват помощ.
Подготовка:
Първата стъпка е да изключите аспиратора от електрическата мрежа. Вижте инструкциите за премахване на капака и другите детайли. Разглобете аспиратора, само че не се опитвайте да премахвате рамката – няма да съумеете.

Тръбата, която влиза във вентилацията на дома, също се почиства, само че някои хора я сменят на всеки 1-2 месеца. Свалете въздушния филтър, след което можете да започнете почистването.
Метод 1
Смесете елементарен препарат за миене с вода в пропорции 1:4 в обособен съд.
Накиснете в разтвора свалените решетки на аспиратора и изтрийте нечистите елементи с гъба. Изчакайте 1 час, по-късно залейте частите с вряща вода.
Когато се охладят, просто ги избършете с гъба, мръсотията и мазнината ще изчезнат.

Метод 2
Препоръчваме ви да прибягвате до този способ единствено в крайни случаи, да вземем за пример, в случай че аспираторът не е почистван в продължение на няколко години. Тук най-важното е да не прекалявате с търкането на повърхността, тъй че да не корозирате частите на аспиратора.
И по този начин, нуждаете се от 3 сашета изсъхнал почистващ сътрудник за тръби или неговия течен еквивалент, тенджера, няколко литра вряща вода. Не забравяйте да употребявате гумени ръкавици и да работите единствено при отворен прозорец.
Поставете частите в тенджера и ги залейте с вряща вода, а когато водата се охлади малко, прибавете продукта към него.
Поставете частите в разтвора в продължение на 15-20 минути и ги избършете с гъба. След това ги измийте щедро под течаща вода.

Метод 3
Загрейте 3 литра вода и прибавете нарязан на части сапун за пране. Разбъркайте и загрейте, до момента в който сместа стане хомогенна.
Частите се накисват в още топлия разтвор и се оставят за към 1 час.
Същото решение може да се употребява за разчистване на рамката. След един час избършете частите с гъба и изплакнете с течаща вода.
С помощта на тези елементарни трикове можете да възстановите предходния тип на вашия аспиратор! И най-важното е, че няма потребност да отделяте доста време, старания и пари за това.

Информацията в тази публикация е единствено за осведомителни цели. Някои химикали в детергентите и другите артикули могат да бъдат нездравословни за здравето. Използвайте ги единствено след консултация с доктор.
Инфо: букварче

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР