Но с идването на демокрацията й се налага да направи

...
Но с идването на демокрацията й се налага да направи
Коментари Харесай

Помните Ли Хитовата Звезда Елвира Георгиева! Вижте Какво Се Случва С Нея Днес, Дръжте Се! Неподозирани Разкрития

Но с идването на демокрацията й се постанова да направи внезапен завой в музиката и по този начин пуска алтернативата на най-известната си ария за коминочистача - поп-фолк парчето „ Борчо, борчо “.

Пред камерата на пред Мариян Станков-Мон Дьо певицата споделя доста персонални моменти. " Когато стопирах да пея, изпаднах в доста дълбока меланхолия. Нямаше го някогашния ми мъж, който бе притежател на музиката. Нямаше го всичко това, за което не можах да стана майка ", споделя Елвира. Тя добавя, че с времето е съумяла да преодолее тъгата в себе си и да се научи да се обича.

Певицата разкрива, че поради " търсенето на характерна музика " през 90-те тя минава от естрадния род в другия, комерсиалния: " Мъжът ми тогава сподели: " Щом се търсят на пазара краставици, ще продаваме краставици ".

" Но няма срамна музика. По времето на така наречен групировки беше доста тежко да се пее. По това време имаше всевъзможни хора в заведенията. Случвали са ми се доста произшествия. Помня в Хасково стана сборичкване сред две групировки. Стана пукотевица. Започнаха да ни гонят и нас... Случвало ми се е да ми се обаждат нощно време да пея, примерно за Карамански. И са ме заплашвали, че могат да ме създадат вдовица ", връща лентата обратно Елвира.

Тя споделя и по какъв начин се е срещнала с втория си брачен партньор - пластичния хирург доктор Николай Георгиев. Първата им среща била сред пациент - доктор. Елвира желала да си направи " нови гърди ", тъй като била отслабнала и изгубила съблазън. Той е индивидът, който е до нея в сложните й интервали на меланхолия, откакто осъзнава, че е слязла от сцената и не мое да има деца.

" Моята цел беше да взема една певица и да я направя кралица. И от материална позиция го постигнахме. Но аз й държа голямо опрощение, тъй като тя в нашата връзка бе през голяма част от времето сложена на второ място. На първо място бяха пациентите и клиниката. Тя е чиста, дете и непредсказуема на моменти ", споделя доктор Георгиев.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР