Но проблемът вече не са превозните средства, а хората, казва

...
Но проблемът вече не са превозните средства, а хората, казва
Коментари Харесай

Конвоят на свободата в Канада продължава, засега без отговор накъде

Но казусът към този момент не са транспортните средства, а хората, споделя офицер от полицейската работа. „ Показахме изцяло ясно, че не са добре пристигнали тук да нарушават живота на нашата общественост и да блокират нашите мостове “, споделя той пред Военновъздушни сили и с нескрита усмивка подмята, че и „ майката-природа ” не оказва помощ на протестиращите с температурите от минус 17°С през миналата нощ.

Все отново на моста остават към стотина души – пъстра комбинация от християни-евангелисти, майки срещу маските, скептици към имунизациите и локални поданици, досадени от карантините и условията за имунизационни паспорти. С извънредно самообладание полицейските редици ги принуждават да правят отстъпка безусловно сантиметър по сантиметър. Но триумфът е краткотраен, защото най-упоритите се връщат по други улици и упражнението стартира още веднъж.

Исканията на дребната групичка биха довели до световъртеж обществените анализатори с кашата от убеждения и показа, които показват. „ Те (правителството) не следват Божиите закони ”, споделя протестиращ евангелист. „ Искам да съм измежду фамилията си, в случай че...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР