Но преди посещението в региона на държавния секретар на САЩ

...
Но преди посещението в региона на държавния секретар на САЩ
Коментари Харесай

Боеве в южния град Газа, след като Израел каза, че изтегля хиляди войници от други райони

Но преди визитата в района на държавния секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкен, Израел е под възходящ интернационален напън да понижи офанзивата което е умъртвило близо 22 000 палестинци. Блинкен прикани Израел да направи повече, с цел да отбрани палестинските цивилни.

Съобщението за изтеглянето на войските пристигна, когато Върховният съд на Израел отхвърли основен съставен елемент от противоречивия проект за правосъдна промяна на Нетаняху, който надълбоко раздели израелците и заплаши военните подготвеност преди офанзивата на Хамас на 7 октомври, която провокира войната.

Решението наподобява е нанесло съдбовен удар на правосъдния проект. Нетаняху и неговите съдружници наподобява малко евентуално да съживят разграничителната самодейност по време на война. Много се чакат избори, откакто борбата завърши, а необятно публикуваният яд в Израел поради неуспехите в разузнаването и сигурността, свързани с нападението на Хамас, може да се трансформира в неприятно показване за тези, които са на власт в този момент.

Решението на съда междувремен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР