Но преди да се зарадвате, знайте, има и едно изключително

...
Но преди да се зарадвате, знайте, има и едно изключително
Коментари Харесай

Дъжд от пари ще се изсипе върху 3 зодии през ноември

Но преди да се зарадвате, знайте, има и едно извънредно значимо предизвестие, добави астрологът Василиса Володина

Има ли някой, който да не желае да има доста пари и да е финансово подсигурен? Едва ли!

Но по какъв начин да стане това? Има хора, които се бъхтят крепко, с цел да имат повече пари в банковата си сметка, а други като че ли разчитат на шанса. Е, да – и това е вариант… най-малко съгласно звездите, написа БЛИЦ.

Именно поради това известният украински астролог Василиса Володина предвижда обилни финансови доходи за три знака на зодиака.

По думите й дъжд от пари ще се изсипе върху тях през ноември месец.

Но преди да се зарадвате, то знайте, че Володина направи и едно значимо предизвестие: триумфът чака тези, които са работили интензивно, с цел да обезпечат своя разцвет.

Голямо израстване в кариерата чака Рибите. Усилията им ще дадат плод, а началниците им, пленени от чара на представителките на знака, ще са подготвени да оценят резултатите от труда им. 

„ Още от втората половина на ноември Рибите могат решително да разчитат на нарастване на заплатите, бонуси, дарове и други награди “, споделя Володина.

По думите й за Скорпионите триумфът ще бъде приближен посредством преразглеждане на личните им настройки. „ Представителите на знака най-сетне ще схванат кои сфери на активността им могат да носят положителни доходи и ще концентрират напъните си върху тях. 

Представителите на знака ще видят финансовия резултат от сходно преориентиране до края на втората десетдневка на месеца “, безапелационна е астроложката.

„ За Раците рецептата за триумф ще е много необикновена – тя ще се крие в личностното израстване “, споделя Володина. Астрологът предлага на представителите на знака да „ загърбят ” материалните проблеми и да се концентрират върху качествената смяна на вътрешния си капацитет. Колкото по-скоро се случи това, толкоз по-бързо Рибите ще стартират да получават парични доходи. 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР