Но поради развитието на технологиите Сафия вече може да използва

...
Но поради развитието на технологиите Сафия вече може да използва
Коментари Харесай

Момиче, 8, мечтае да бъде гимнастичка, след като получи бионична ръка на тема супергерои

Но заради развиването на технологиите Сафия към този момент може да употребява бионична ръка, а нейната е в комплект с блестящо розова Gwen Stacy Spider- Женско покритие.

Протезата е основана доскоро повече от година от Open Bionics, основана в Бристол компания, която е профилирана в основаването на по-евтини, 3D отпечатани бионични ръце за хора с ампутирани крака - известни като Hero Arm. Изображение: Safiyyah и майка Shelenaz споделят, че ръката е „ невероятна “

Safiyyah е една от първите, които носят ръката си с покритието на героя на Спайдърмен, част от нова гама, която компанията сътвори след партньорство с лайкове на Disney, Marvel и Lucasfilm.

Говорейки с Кей Бърли на Sky News Breakfast, Safiyyah гордо сподели по какъв начин благодарение на протезата може да хвърля топка за тенис, да държи отворен бележник и да употребява линийка за начертаване на прави линии.

Когато я попитаха дали би желала да приложи на процедура своите тенис умения като професионален състезател, когато порасне, Сафи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР