Но понякога се интересувала и от магазините, в които продават

...
Но понякога се интересувала и от магазините, в които продават
Коментари Харесай

Много Лоши Новини За Татяна Лолова След Смъртта На Съпруга Й

Но от време на време се интересувала и от магазините, в които продават облекла. Особено била привлечена от тези, които предложили шапки. Известен е обстоятелството, че този дамски аксесоар е нейна запазена марка.

Татяна Лолова е измежду ония артисти, които се снабдиха с пенсии от 700 лв. пожизнено. Но въпреки всичко тя се опитвала да пести. Преди да реши какви артикули да избере правела по няколко обиколки на магазина с цел да види има ли понижени артикули или не.

От фотосите се вижда по какъв начин внукът й я следва по петите и не я изпуска от взор. Като тика количката. А баба му в детайли чете етикетите с цел да се осведоми за наличието на продуктите.

Актрисата даже се спря при две девойки. Които предлагаха ново пиво като не пропусна да го дегустира. След, което напусна хранителния магазин с полупразни пликове. Които Сава отнесе в дома й.

Лолова е към момента в печал, само че другояче е в положително здраве за възрастта си. Само дето по време на епидемията в столицата грипът я тръшнал, предават от retro.bg.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР