Но покрай печеленето на пари рускинята вместо да го прикотка

...
Но покрай печеленето на пари рускинята вместо да го прикотка
Коментари Харесай

Как Можа Да Й Го Причини! Съпругът На Наталия Кобилкина Извърши Немислимото! Вижте Каква Я Свърши Такис!

Но около печеленето на пари рускинята вместо да го прикотка в спалнята траяла да се занимава със семинарите си, проведени по най-различни краища.Богаташът се опитал да поговори с благоверната си и да й намекне, че не би трябвало да се държи като девствена мома. Но не му се получило.

Говори се, че Такис почнал да й кръшка незабавно на първата година след брака им. След като не им излязъл шанса да имат деца малко, по-малко брачният партньор взел да охладняват към половинката си.

Гъркът изначало си създавал краткотрайни запознанства с най-различни мадами. В които не влагал никакви усеща. Но на едно от светските събития, на които е чест посетител Дретакис бил удивен от дългокрака столичанка някъде към 30-те години.

По на чаша марково вино двамата се поприказвали и открили, че имат доста общи тематики. От дума на дума се стигнало довтора среща и аферата им се задълбочила.

На мъжът на Кобилкина му харесало да се усамотява с новата си тръпка в нейния комфортен апартамент. Който се намира в един от баровските софийски квартали. Влюбените били засичани да се разхождат из центъра на столицата и да си гукат по на чаша кафе.

През познатите си Дретакис представял гаджето си като колежка. Наталия се правела на ни лук яла, ни лук мирисала. Не можела да допусне, че има жена с по-големи с*ксуални умения от нея, написа разкрития.ком. Сега се страхувала да не стане за смях тъй като проповядва креватни осъществявания. Но май не ги практикува, предават от hotarena.net. Притеснявала се и от още един бракоразвод, който щял да срине имиджа й на професионалистка.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР