Но някои хора нарушават закона и събират дива храна в

...
Но някои хора нарушават закона и събират дива храна в
Коментари Харесай

„Прекомерното търсене на храна“ кара Нотингамския парк да забрани на хората да ловуват за дива храна

Но някои хора нарушават закона и събират дива храна в големи количества, с цел да я продават. В един парк в Нотингам комерсиалните събирачи на храна са се трансформирали в такава опасност за дивата природа, в това число елените, че управляващите вкараха цялостна възбрана за търсене на храна.

В по-голямата си част е законно да се избира диворастяща храна за персонални потребности консумация, стига да имате разрешението на притежателя на земята (ако сте на частна земя) и не избирате заплашен тип.

Но Wollaton Park споделя, че „ несъразмерното търсене на храна “ от някои хора ги е принудило да забранят и тези които го вършат просто като занимание.

Паркът споделя, че обстановката е станала " непоносима " заради загубата на кестени, които са жизненоважен източник на храна за елените, и вредите върху възрастните дървета " дължащи се на хората, които се пробват да откъснат кестени ".

" Елените са в размножителния си интервал, тъй че ще употребяват доста сила, тъй че кестените ще бъдат цялостни с сила за тях и те [...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР