Но ние не сме се уговаряли така, Рамзан. Ти не

...
Но ние не сме се уговаряли така, Рамзан. Ти не
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: чеченецът в мазето, руските признания и геният-побойник

" Но ние не сме се уговаряли по този начин, Рамзан. Ти не трябва да седиш в мазето в далечния Иванков. Сядай в танка, щурмувай Киев... " С тези думи се обърна към чеченския водач Кадиров съветникът на министъра на вътрешните работи на Украйна след информацията, че момчето с брадата е в Украйна, само че не тъкмо, с цел да се бие.

Истинските планове на Русия започнаха да изкристализират ден след ден, а през днешния ден представителят на Кремъл - момчето с мустака Песков, разгласи, че можело и да се търси цялостен надзор над обсадените градове. Хвала, освободители.

Ужасяващи фрагменти на съветския гнет над завзетите от армията градове. Репресии против жители, публицисти и политици - единствено както в Москва си знаят.

До 8000 евро за фейсбук реклами може да са изхарчили младите очаквания на ГЕРБ, пробвайки да " хулят " по държавно управление и министър председател. Не е ясно дали става дума за субдисия, чекмеджета или друга скрита валута.

" Усещането за корупция " у нас бе за следващ път подхранено от Европейската комисия, която ни сподели - ще връщате пари за къщите за посетители. А по този начин хубаво си ги ползвахме...

И най-после - геният-милиардер Илон Мъск реши още веднъж да вземе нещата в свои ръце и провокира Путин...на битка. Е, Кремъл не дава отговор, само че пък го направи шефът на " Роскосмос " Рогозин, който от дълго време пробва да притегли вниманието на Мъск. Любов - какво да се прави.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР