Но не сте предполагали, че ще ви разкрие намеренията си.

...
Но не сте предполагали, че ще ви разкрие намеренията си.
Коментари Харесай

Знаете ли, че децата ви правят секс?

Но не сте предполагали, че ще ви разкрие желанията си. Сега сте напряко сащисани

Когато ви се случи такова нещо, би трябвало да сте доста горди със себе си. Това шерване значи, че тийнът ви усеща доста близки. Наистина доста, щом ви се доверява тъкмо по толкоз интимна тематика като секса.

Вие, схваща сте, сте му говорили за секса, само че по този начин, по принцип. Фактът, че ви оповестява за желанията си, значи, че евентуално има въпроси. На тях не можете да отговорите по принцип, би трябвало да влезете в конкретика и тъкмо това ви сащисва, чувствате се неудобно.
Поемете надълбоко въздух и изобразете възторжено-заинтригувана физиономия. Кажете нещо в присъщия си жанр, да вземем за пример „ Много забавно “. И изчакайте продължението.

Особено щом известието е пред двамата родители, напълно не се учудвайте, в случай че не последва запитване по отношение на механиката на секса (което, признайте си, най ви плаши), а репликата “ Очаквам на следващия ден да не сте си у дома от 16 до 20 ч. и да звъннете, преди да тръгнете да се прибирате “.

Е, това може би малко ще ви разочарова, тъй като ще поразвали чувството за доверие. Синът или щерка ви в действителност желае свободен терен, затова споделя. Но това също е отлично, като по-размислите. Не желаете детето ви да върви с гаджето си и да вършат секс на кои знае какви непознати или съмнителни места.

Най-глупавата реакция ще бъде да кажете „ Ама за какво, изчакай, до момента в който още малко пораснеш “

Щом тийнът е решил, няма да го разубедите. А нали не се съмнявате, че място ще се откри и няма да е несъмнено като вашия дом. Така че поведете диалога в посока, която ще ви разреши да се убедите, че фактически е подготвен да прави секс.

Особено в случай че имате щерка може да прехвърлите диалога уединено с мама. Понякога девойките вземат това решение, за-щото гаджето упорства, за-щото се опасяват, че ще го изгубят, в случай че не се съгласят, тъй като всички други се хвалят, че към този момент са правили, и така нататък Нито една от тези аргументи не важи. Важни са единствено любовта и желанието тя бъде споделена и по най-интимния метод. Това обаче би трябвало да го обясните доста деликатно, без капка назидателносг.

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР