Но направихме пробни снимки в ателието и тя не се

...
Но направихме пробни снимки в ателието и тя не се
Коментари Харесай

Легендарен Режисьор С Разтърсващи Разкрития За Младините На Дарина Павлова! За Всеобщ Шок Мадам Мулти И Слави Трифонов Са Били

Но направихме пробни фотоси в ателието и тя не се показа по никакъв начин добре. Партнираше й Христо Мутафчиев. Дойде, без да знае репликите си. Смяташе, че примамката да получа парите от мъжа й е задоволителна. Но по този начин не се прави. След това избрах за ролята Деси Бакърджиева “.

Това показа огромният режисьор Николай Волев на представянето на книгата си „ Девствената продажница “ в НДК. Упоритият Овен не скри, че е отхвърлил и най-известния водещ у нас Слави Трифонов, който също е желал да играе в негов филм.

„ Винаги артисти съм избирал или на инцидентен принцип, или съм се стремял да дават отговор за ролята, която съм измислил. Така взех и Елена Петрова. Видях я на стълбите на спектакъл „ Възраждане “ и я взех. Цял живот съм се борил с това нейно лъчение на продажница “ – прям е Николай Волев.
Негови за знакови за българското кино филми като „ Маргарит и Маргарита “, „ Господин за един ден “, „ Двойникът “, „ Да обичаш напук “ и други – напомня изданието.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР